Flyer Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 No to faktycznie tylko fotele Ci zostaly ...ale brakuje mi bixenonow. Jakies masz listwy wew.? Co Ty z tym środkiem :gwizdanie: Ja Cie tylko w irytujacy sposob mobilizuje
Gość mmcv Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 z tego co widze na zdjeciach srodek jest jasny, i bez sportowego fotelacza, wiec jak juz rezac to sportowy fotel obowiazkowo - moze byc nawet od sline jakis
Młody Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Opublikowano 6 Lutego 2009 z tego co widze na zdjeciach srodek jest jasny, i bez sportowego fotelacza, wiec jak juz rezac to sportowy fotel obowiazkowo - moze byc nawet od sline jakis Jak już to bedzie recaro z s4 albo białe albo czarno-białe [br]Dopisany: 06 Luty 2009, 18:23_________________________________________________ No to faktycznie tylko fotele Ci zostaly ...ale brakuje mi bixenonow. Jakies masz listwy wew.? Co Ty z tym środkiem :gwizdanie: Ja Cie tylko w irytujacy sposob mobilizuje Aha
Młody Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Opublikowano 6 Lutego 2009 Kurcze szukam tylko jeszcze relingów :gwizdanie: Aaa Marcin nie dobijaj mnie już tymi fotami :>
Młody Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Opublikowano 6 Lutego 2009 a może jeszcze tuner tv +dvd? Na razie Trzeniu to męczę się z kierą od B7 a DVD już rozmawialiśmy
Cineksik Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Andrzej jeszcze można by się zastanowić nad lampkami
Gość mmcv Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 dzieki wielkie juz znalazlem rs4 :kox: na czarnym wygladaja kox ciekawe jak na srebrnym ..... :gwizdanie:
Młody Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Opublikowano 7 Lutego 2009 dzieki wielkie juz znalazlem rs4 :kox: na czarnym wygladaja kox ciekawe jak na srebrnym ..... :gwizdanie: Cuber miał na B6 te RS -4 rewelacji nie było
Gość mmcv Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 dzieki wielkie juz znalazlem rs4 :kox: na czarnym wygladaja kox ciekawe jak na srebrnym ..... :gwizdanie: Cuber miał na B6 te RS -4 rewelacji nie było hmm Cuber tez mial czarnucha a na tym co na foto wygladaja b.dobrze p.s. moze na zywo maja sie gorzej ...
wentyl Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 dla mnie na żywo wyglądaja super ,ale to moje skromne zdanie
Piechol Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 dzieki wielkie juz znalazlem rs4 :kox: na czarnym wygladaja kox ciekawe jak na srebrnym ..... :gwizdanie: Cuber miał na B6 te RS -4 rewelacji nie było tylko że Cuber miał srebrne i 18" a na zdjęciu są grafitowe 19"
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 widzę że szfardz pakiet Cię zainspirował
Młody Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 widzę że szfardz pakiet Cię zainspirował Tak jest w połowie zrobiony
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 widzę że szfardz pakiet Cię zainspirował Tak jest w połowie zrobiony jak będziesz w KRK to daj znać , oblukam zmiany
Rekomendowane odpowiedzi