Flyer Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 No to faktycznie tylko fotele Ci zostaly ...ale brakuje mi bixenonow. Jakies masz listwy wew.? Co Ty z tym środkiem :gwizdanie: Ja Cie tylko w irytujacy sposob mobilizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 z tego co widze na zdjeciach srodek jest jasny, i bez sportowego fotelacza, wiec jak juz rezac to sportowy fotel obowiazkowo - moze byc nawet od sline jakis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 z tego co widze na zdjeciach srodek jest jasny, i bez sportowego fotelacza, wiec jak juz rezac to sportowy fotel obowiazkowo - moze byc nawet od sline jakis Jak już to bedzie recaro z s4 albo białe albo czarno-białe [br]Dopisany: 06 Luty 2009, 18:23_________________________________________________ No to faktycznie tylko fotele Ci zostaly ...ale brakuje mi bixenonow. Jakies masz listwy wew.? Co Ty z tym środkiem :gwizdanie: Ja Cie tylko w irytujacy sposob mobilizuje Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 REZAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Kurcze szukam tylko jeszcze relingów :gwizdanie: Aaa Marcin nie dobijaj mnie już tymi fotami :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 to tak dla mobilizacji :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 a może jeszcze tuner tv +dvd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 a może jeszcze tuner tv +dvd? Na razie Trzeniu to męczę się z kierą od B7 a DVD już rozmawialiśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Andrzej jeszcze można by się zastanowić nad lampkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 panowie co to za felgi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Są to felgi od rs4 bodajrze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 dzieki wielkie juz znalazlem rs4 :kox: na czarnym wygladaja kox ciekawe jak na srebrnym ..... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 dzieki wielkie juz znalazlem rs4 :kox: na czarnym wygladaja kox ciekawe jak na srebrnym ..... :gwizdanie: Cuber miał na B6 te RS -4 rewelacji nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 dzieki wielkie juz znalazlem rs4 :kox: na czarnym wygladaja kox ciekawe jak na srebrnym ..... :gwizdanie: Cuber miał na B6 te RS -4 rewelacji nie było hmm Cuber tez mial czarnucha a na tym co na foto wygladaja b.dobrze p.s. moze na zywo maja sie gorzej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 dla mnie na żywo wyglądaja super ,ale to moje skromne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 dzieki wielkie juz znalazlem rs4 :kox: na czarnym wygladaja kox ciekawe jak na srebrnym ..... :gwizdanie: Cuber miał na B6 te RS -4 rewelacji nie było tylko że Cuber miał srebrne i 18" a na zdjęciu są grafitowe 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Kto mi usuwa posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 widzę że szfardz pakiet Cię zainspirował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 widzę że szfardz pakiet Cię zainspirował Tak jest w połowie zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 widzę że szfardz pakiet Cię zainspirował Tak jest w połowie zrobiony jak będziesz w KRK to daj znać , oblukam zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi