carnivore1 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Nie wiem czy już ktoś Ci to sugerował, bo za dużo stron żeby szukać ale do tego schwarz'a pasowaly by idealnie bixenony z czarnym środkiem... Pozazdrościć furki
Elberoth Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie wiem czy już ktoś Ci to sugerował, bo za dużo stron żeby szukać ale do tego schwarz'a pasowaly by idealnie bixenony z czarnym środkiem... Pozazdrościć furki Są dwie drogi IMO. Albo czarne bi-xenony aby zrobić all-black, albo aluminiowe lusterka z S4 (wtedy jest za***isty kontrast - jasne światła i lusterka vs reszta auta; widziałem kiedyś zdjęcia takiego A4 na Audizine).
Młody Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Bi-xenon mi się podoba ale przeraża mnie fakt parowania tych lamp
KOval81 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Młody rezaj - nie jest z bix'em aż tak źle. Ja jak zima była wyjechałem z myjni i nic kompletnie nie widać było soczewek Wczoraj - po wymianie postojówki i kąpielach auta, nawet kropelki nie widziałem. Podpatrzysz trochę wersje uszczelniania chłopaków i będzie ok a schwarz efekt respest się podniesie - hehehe
Flyer Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zakladanie bixenonow bez poziomowania jest bes sęsu... moze same klosze wyrezaj...
carnivore1 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zakladanie bixenonow bez poziomowania jest bes sęsu... moze same klosze wyrezaj... i tak są już HIDy więc chyba nie jest to takie bez sENsu...
Elberoth Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zakladanie bixenonow bez poziomowania jest bes sęsu... moze same klosze wyrezaj... Ja tak miałem. Działało bez problemów.
Cineksik Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 już po świętach, co ze ściemą :?: :gwizdanie:
Cineksik Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 to co Ty tam jeszcze malujesz :?:
Cineksik Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zobaczysz w swoim czasie Ty chytry lisku :bicz3:
Dibo Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 to co Ty tam jeszcze malujesz :?: Szyby
malik Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Relingi już zmienione 2 godz. i po strachu :> Czadzik Autko w całej czerni robi wrażenie. Wygląda jak hełm Darta Vadera Jeszcze tylko ściemnij "przyłbice" Ciekawym rozwiązaniem na podkreślenie grafitowych felg byłoby polakierowanie na ten kolor lusterek. Ew. znalezienie fabrycznych grafitowych od RS4 B7 ale to zecydowanie droższe rozwiązanie.
Flyer Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ew. znalezienie fabrycznych grafitowych od RS4 B7 ale to zecydowanie droższe rozwiązanie. Mialem kiedys okazje kupic takie dosc tanio, ale wydaje mi sie, ze pasuja wylacznie do budy B7...
Młody Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ciekawym rozwiązaniem na podkreślenie grafitowych felg byłoby polakierowanie na ten kolor lusterek. Ew. znalezienie fabrycznych grafitowych od RS4 B7 ale to zecydowanie droższe rozwiązanie. Hmm ciekaw jestem jaki koszt
malik Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ew. znalezienie fabrycznych grafitowych od RS4 B7 ale to zecydowanie droższe rozwiązanie. Mialem kiedys okazje kupic takie dosc tanio, ale wydaje mi sie, ze pasuja wylacznie do budy B7... Nie przesadzajmy. Nadwozia B6/B7, nie licząc jednego przetłoczenia biegnącego przez cała długość auta, patrząc z boku nie różnią się praktycznie wogóle. Moim zdaniem wyglądałoby nieźle. Ale to tylko opinia oczywiście
Młody Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ew. znalezienie fabrycznych grafitowych od RS4 B7 ale to zecydowanie droższe rozwiązanie. Mialem kiedys okazje kupic takie dosc tanio, ale wydaje mi sie, ze pasuja wylacznie do budy B7... Nie przesadzajmy. Nadwozia B6/B7, nie licząc jednego przetłoczenia biegnącego przez cała długość auta, patrząc z boku nie różnią się praktycznie wogóle. Moim zdaniem wyglądałoby nieźle. Ale to tylko opinia oczywiście Fakt fajnie to wygląda może moje w graficie też by pasowały
Rekomendowane odpowiedzi