Młody Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2008 No młody widze że prezent pasuje idealnie ps. słuchaj starszych No masz racje Cuber niestety kurcze dużo lepiej wyglą :th: jeszcze tył na s line zmienię :th: i lampy na led :th: aha i lotkę trzeba na dach wsadzić a teraz najwaźniejsza sprawa to zawias o 20 mm
Wąski Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Oj dużo tego jeszcze :th: ale wygląda z tym czarnymi grilami montujesz hidy wiesz gdzie???
Młody Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2008 Oj dużo tego jeszcze :th: ale wygląda z tym czarnymi grilami montujesz hidy wiesz gdzie??? Myslę ze tak
Gość danielo89prezes Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 mi się bardzo podoba!! oryginalnie zrobiona nie taka jak wszystkie!! :>
Wąski Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Oj dużo tego jeszcze :th: ale wygląda z tym czarnymi grilami montujesz hidy wiesz gdzie??? Myslę ze tak czyli następna elektrownia :polew: widzę że szukasz zawieszenia :th: super sprawa :th: polecam
Młody Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jutro będą ledy na tył prawda Robert ?
Cuber Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Młody ostatnio widzialem na allegro zwieche od S4 za 400 zeta :gwizdanie: wiec jak to szukasz tej zawiechy skoro aukcje Ci obok nosa przechodzą :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Poziek ja wzial no to nieźle , jak jeszcze zobacze ze ma "moje" fotele które mi ktoś przelicytował to dostanie po :bicz3:
Cuber Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Moze to malik Mailk miał odpuscić :gwizdanie: dobra koniec OT bo Mlody sie zdenerwuje
pre_pl Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 zawiecha od S4 to raczej nie podpasuje do FWD....
Młody Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 I fotele :polew: Moze to malik Moze to malik zawiecha od S4 to raczej nie podpasuje do FWD.... Mailk miał odpuscić :gwizdanie: dobra koniec OT bo Mlody sie zdenerwuje Kurde forum sobie zrobili o fotelach a Cuber pre_pl ma chyba rację z tym od s4 zwine cały zawias waskipl :> Prawda Robercik
Wąski Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 Nie ma sprawy SUPER wygląda :th: A ja dalej się zastanawiam
Gość Matiz Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 Piękna jest , nic wiecej nie musze mowic.
Młody Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Opublikowano 1 Lipca 2008 Piękna jest , nic wiecej nie musze mowic. Dzięki :th:
maku211 Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 No widzę MLODY, że starasz się żeby te twoje paści chociaż trochę przypominały normalne autko . ( żartuje). Teraz poważnie. Wiesz ze masz zajeb….. auto, tak trzymaj a będą z ciebie kiedyś ludzie. Zderzak RIEGERA był wypas, ale ten od eski tez pasuje Fele prawie tak ładne jak moje , tylko trochę większe i fajniejsze . Ogólnie autko wypas. Możesz mnie takim zawieść na wesele
Młody Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Opublikowano 4 Lipca 2008 No widzę MLODY, że starasz się żeby te twoje paści chociaż trochę przypominały normalne autko . ( żartuje). Teraz poważnie. Wiesz ze masz zajeb….. auto, tak trzymaj a będą z ciebie kiedyś ludzie. Zderzak RIEGERA był wypas, ale ten od eski tez pasuje Fele prawie tak ładne jak moje , tylko trochę większe i fajniejsze . Ogólnie autko wypas. Możesz mnie takim zawieść na wesele Mówisz i masz a do wesela się jeszcze zmieni :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi