fubu2004 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Witam.. nie mam pojecia gdzie włożyć ta wtyczke ma ktos moze jakies foto gdzie ona ma byc prosze o szybka pomoc oto ta wtyczka: http://www8.zippyshare.com/v/13912953/file.html http://www64.zippyshare.com/v/90703143/file.html i tam od tylu wychodza dwa kable jeden do skrzyni a drugi (czyli ta wtyczka na zdjeciu ) to gdzie ma isc??????????????
Musashi Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 sadze, ze trzeba sie dobrze rozejrzec. byc moze jakis czujnik jest niepodlaczony.
fubu2004 Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 nic nie widac juz drugi dzien patrze i nic a wtyczka wyglada na swiezo wyjeta ani zasniedziala ani nic złote wtyki...ma ktos moze taki silnik i moglby zobaczyc w swoim??
franek84 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 jak na moje pijane oko to wygląda mi to na wtyczke od przepływki, - pomarańczowa uszczelka i kształt. nie widziałem nigdy nic podobnego w naszych lalkach.... a nie jest furlka zamulona?
fubu2004 Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 jest zamulona.nie ma przyspieszenia.przeplywka jest podlaczona.i przeplywka ma 4 piny.a co masz na mysli zamulona??poprzedni wlasciciel powoli jezdzil czy co??
bakrzych Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 mi to wygląda jak kabel od przetwornicy HID
fubu2004 Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 kabel od przetwornicy ze silnika?? chyba nie/wychodza dwa kable z bloku jeden do skrzyni i drugi wlasnie ta moja nieszczesna wtyczka....
SotoM Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 czy ja dobrze widze na zdjeciu - linki sterownia biegami...?? masz B4 passata ?? z tego co pamietam to w tej izolacji zawsze jest zabezpieczona jedno wolne złacze. a czujnik temp wody podłaczony jest?? zrób jakies dalsze zdjecia cos...
Sztomel Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Wtyczka nowszego typu bo półokrągła a nie kwadraciak ale na trzy piny to może od czujnika G28 lecz wtedy wiadomo silnika byś nie uruchomił. W TDI nie ma zbyt wiele wtyczek 3-pinowych ale fakt foto bardziej w skali makro dałoby lepszy obraz na wtyczki w komorze silnika niż takie wycinkowe.
Rekomendowane odpowiedzi