Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE PASSAT] Problem z wtyczką

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sadze, ze trzeba sie dobrze rozejrzec. byc moze jakis czujnik jest niepodlaczony.

Opublikowano

nic nie widac juz drugi dzien patrze i nic a wtyczka wyglada na swiezo wyjeta

ani zasniedziala ani nic złote wtyki...ma ktos moze taki silnik i moglby zobaczyc w swoim??

Opublikowano

jak na moje pijane oko to wygląda mi to na wtyczke od przepływki, - pomarańczowa uszczelka i kształt. nie widziałem nigdy nic podobnego w naszych lalkach....

a nie jest furlka zamulona?

Opublikowano

jest zamulona.nie ma przyspieszenia.przeplywka jest podlaczona.i przeplywka ma 4 piny.a co masz na mysli zamulona??poprzedni wlasciciel powoli jezdzil czy co??

Opublikowano

kabel od przetwornicy ze silnika?? chyba nie/wychodza dwa kable z bloku jeden do skrzyni i drugi wlasnie ta moja nieszczesna wtyczka....

Opublikowano

VAG twoim przyjacielem:)

Opublikowano

czy ja dobrze widze na zdjeciu - linki sterownia biegami...?? masz B4 passata ?? z tego co pamietam to w tej izolacji zawsze jest zabezpieczona jedno wolne złacze.

a czujnik temp wody podłaczony jest?? zrób jakies dalsze zdjecia cos...

Opublikowano

Wtyczka nowszego typu bo półokrągła a nie kwadraciak ale na trzy piny to może od czujnika G28 lecz wtedy wiadomo silnika byś nie uruchomił. W TDI nie ma zbyt wiele wtyczek 3-pinowych ale fakt foto bardziej w skali makro dałoby lepszy obraz na wtyczki w komorze silnika niż takie wycinkowe.