Prezes85 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Witam jaką pompę wody najlepiej założyć do mojej a4 b5 1.8T(180KM)(AWM) z roku 2000,rozrząd kupiłem firmy INA,paski Bosha???
tezet627 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Ja kupiłem ruvilla i nie narzekam... Najlepiej pisz do TOM77 na 100% coś doradzi... super części i ceny http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=10464
Onkel Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Ja do audi zawsze wkładałem SKF-a. Dzik tez super doradzi także polecam.
przepychacz Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 ...ruville, skf, graf ....sprzedaję i nigdy nie było problemu
Prezes85 Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 Już kupiłem skf i jest już zamontowana rozrząd INA i całość śmiga na wypasie
marewel Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Graf skf hepu ruvil to szajs. Z tym ze na skf ruvilu i hepu już się przejechałem co prawda nie w VAG ale uraz pozostał.
grabson765 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Graf skf hepu ruvil to szajs. Z tym ze na skf ruvilu i hepu już się przejechałem co prawda nie w VAG ale uraz pozostał. to jakiej firmy polecasz?
Prezes85 Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 Graf skf hepu ruvil to szajs. Z tym ze na skf ruvilu i hepu już się przejechałem co prawda nie w VAG ale uraz pozostał. to moze trafiłeś akurat na szajsowaty egzemplarz skf bo koledzy na forum polecaja skf, u mnie jak narazie śmiga bez zarzutu i mam nadzieje że nic sie nie wydarzy
przepychacz Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Graf skf hepu ruvil to szajs. Z tym ze na skf ruvilu i hepu już się przejechałem co prawda nie w VAG ale uraz pozostał. ..od 5 lat sprzedajemy w sklepie produkty SKF i naprawdę nie było reklamacji...
marewel Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 SKF sypał się w 2.5 tdi,wydali jakaś sciemniajaca broszurkę ze niby wina złego montażu co jest bzdura. Polecam GRAF najlepszy stosunek jakości do ceny w dodatku SKF lubi go pakować.
Prezes85 Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 Ja mam 1.8T wiec mam nadzieje że bedzie git i sie nie rozsypie!!!
przepychacz Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 SKF sypał się w 2.5 tdi,wydali jakaś sciemniajaca broszurkę ze niby wina złego montażu co jest bzdura. Polecam GRAF najlepszy stosunek jakości do ceny w dodatku SKF lubi go pakować. ..czytałem tą broszurkę, padała tam pompa wody i rolka napinająca, a przyczyną było nierówne doleganie napinacza hydraulicznego do blachy od rolki, co skutkowało złym napięciem paska...
Prezes85 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 I wszystko sie wyjaśniło
Rekomendowane odpowiedzi