Opublikowano 29 Marca 201313 l Przy 1BA smiało wejdzie A czym się różni zawias 1BA od 1BE, ja mam ten drugi. Czy ET też jest inne w obu tych modelach ??
Opublikowano 29 Marca 201313 l Januszu, 1BE jest niższy (-20mm) i twardszy/sztywniejszy po prostu jak zawias jest obniżony to może przycierać przy nieodpowiednim ET
Opublikowano 29 Marca 201313 l No tak, właśnie przyciera, ale podłogą o policjantów. Jak był by -30 albo jeszcze nizej to już było by trzeba niektóre miejsca zupełnie omijać. Czyli w moim przypadku ET nieco większe niz w 1BA.
Opublikowano 29 Marca 201313 l No tak ale jak jest wyższy próg zwalniający i nie zwolnisz na pół sprzęgła to nie zdarzyło Ci się żeby przytarł ? Bo u mnie jak się bujnie po przy przejeżdżaniu to zawsze przypierd...
Opublikowano 29 Marca 201313 l jeszcze jedno pytanko, w kierownicy ściętej z rs4 2013 będzie okrągły jasiek taki sam jak np. w ściętej kierce w tts??
Opublikowano 29 Marca 201313 l jeszcze jedno pytanko, w kierownicy ściętej z rs4 2013 będzie okrągły jasiek taki sam jak np. w ściętej kierce w tts?? Nie
Opublikowano 29 Marca 201313 l czyli będzie drogi i ciężko dostać pewnie, z czego podejdzie?? Z każdej 3 ramiennej po lifcie, musi mieć na bokach wycięcia, masz tego pełno na alledrogo, ale niestety są dość drogie:wink:
Opublikowano 30 Marca 201313 l koledzy czy ktoś objaśni jak wygląda zamiana zwykłej kierownicy na Mulitifunkcyjną przy radiu Concert, klima 3 strefową?
Opublikowano 30 Marca 201313 l koledzy czy ktoś objaśni jak wygląda zamiana zwykłej kierownicy na Mulitifunkcyjną przy radiu Concert, klima 3 strefową? Tu masz temat o tempomacie , fotki z demontazu kiery itd. , numery sterownikow który co obsługuje ==> http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/all-b8-montaz-crusie-control-system-tempomat-przelacznikami-195073/index2.html W twoim przypadku kodowanie zmienisz jeszcze w RADIU 56 (zaznaczyć w podpowiedziach MF)