sebulba Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Gdzie znajdę schemat podłączenia halogenów i którędy powinny być puszczone przewody.
miodzio Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Wymieniał ktoś oryginalnego suba z ASS na coś większego?? Szukam info skąd idzie sygnał do głośników tylnych i suba?? Czy jest on podawany z MMI(3G) czy z radia w bagażniku?
darecy Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 z radia w bagażniku, ale jak masz basic to nic nie podłączysz, musisz wymienić radio na te ASS.
miodzio Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Mam radio ASS. A masz może rozpiskę pinów radia?
wrclaguna Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 === http://workshop-manuals.com/audi/a1/vehicle_electrics/communication/infotainment/mmi_infotainment_system/pin_assignment_for_radio_%28mmi%29/
grom Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Panowie jak to jest w rozmiarem wyświetlaczy, czy concert kolorowy ma tej samej wielkości ekran co mmi low?? wiem ze gdzieś było pisane, ale nie moge znaleść
alvaro Opublikowano 11 Października 2014 Autor Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Pany pytanie do znawców 2,0TFSI. Kolega bierze A5 z silnikiem 225KM i tu pytanie - jakieś bolączki ? Olej wpierdziela czy już nie ? Lataliśmy tym dzisiaj to LC d*py nie urywa dynamika w miarę spoko... Jakie wartości po programie bez zmian coolerów ewentualnie jaki cooler p&p i jakie wyniki po i czy robią już programy do tego ? Zaskoczyło nas spalanie bo z racji tego że to 1 dzień testów to auto nie miało lekko a spalanie mierzone z dystrybutora 9,6l Edytowane 11 Października 2014 przez alvaro
Gibons Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Oleju ponoć już nie bierze. Po programie 260-270PS
simplus Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Pany pytanie do znawców 2,0TFSI. Kolega bierze A5 z silnikiem 225KM i tu pytanie - jakieś bolączki ? Olej wpierdziela czy już nie ? Lataliśmy tym dzisiaj to LC d*py nie urywa dynamika w miarę spoko... Jakie wartości po programie bez zmian coolerów ewentualnie jaki cooler p&p i jakie wyniki po i czy robią już programy do tego ? Zaskoczyło nas spalanie bo z racji tego że to 1 dzień testów to auto nie miało lekko a spalanie mierzone z dystrybutora 9,6l Który to rok?
Yoghurt Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Pany pytanie do znawców 2,0TFSI. Kolega bierze A5 z silnikiem 225KM i tu pytanie - jakieś bolączki ? Olej wpierdziela czy już nie ? Lataliśmy tym dzisiaj to LC d*py nie urywa dynamika w miarę spoko... Jakie wartości po programie bez zmian coolerów ewentualnie jaki cooler p&p i jakie wyniki po i czy robią już programy do tego ? Zaskoczyło nas spalanie bo z racji tego że to 1 dzień testów to auto nie miało lekko a spalanie mierzone z dystrybutora 9,6l ja mam ten silnik. nalatane mam aktualnie 18K kilometrow. na razie ubytek oleju mam mniejszy niz w 2.0tdi na PD - ale przebieg maly wiec sam jestem ciekaw czy tak zostanie. a jesli chodzi o soft - zmiana samego coolera to malo, jak juz sie chce kolega zabierac za jakies zmiany mechaniczne to warto zrobic downpipe i cooler, kompoty maja taka oferte - cooler, downpipe i soft. wczesniej pisali, ze warto tez zmienic tlumiki ale chyba na poczatku 2014r zaczeli pisac, ze nie trzeba. chyba najlepiej z nimi pogadac zarowno o bolaczkach tego silnika (jesli juz cos powychodzilo bo ta rewizja 2.0 tfsi stosunkowo krotko jest na rynku) jak i o tuningu.
darecy Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Ja pierdzu... Jakie nerwy, jak na grzybach, a tu niespodzianka: 2: ucho Edytowane 11 Października 2014 przez darecy
Hohe Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Ja pierdzu... Jakie nerwy, jak na grzybach, a tu niespodzianka: 2: ucho
Gibons Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Ktoś wymieniłą u siebie już amortyzatory ? gdzie można zamówić ori amory w dobrej cenie ?
mumen Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Dzis pojawił mi się błąd cisnienia w oponach, nie raz już to kasowałem ateraz nie mogę w menu znaleźć. Może ktoś przypomnieć gdzie to się zmienia ? Przy właczonym zapłonie, czy z wyłączonym. Przeszperałem całe menu i nie mogę wyszukać tej funkcji, czy może zniknąc z menu ?
miodzio Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Dzis pojawił mi się błąd cisnienia w oponach, nie raz już to kasowałem ateraz nie mogę w menu znaleźć. Może ktoś przypomnieć gdzie to się zmienia ? Przy właczonym zapłonie, czy z wyłączonym. Przeszperałem całe menu i nie mogę wyszukać tej funkcji, czy może zniknąc z menu ? Zobacz tutaj http://a4-klub.pl/index.php?/topic/176962-uklad-kontroli-cisnienia-w-oponach-rka-czyli-tpms/
wrzosu Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Potrzebuje ktos seryjne tarcze przod Tyl? Mam z mojego auta po przebiegu ok 20k naprawde igly. Mam tez zaciski przod Tyl. Dekory plastikowe komplet. Zawias 1ba jak co to pisac
s3marek Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Ktoś wie czy lustra s5 i s4 sa takie same?
Rekomendowane odpowiedzi