Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie znajdę schemat podłączenia halogenów i którędy powinny być puszczone przewody.

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wymieniał ktoś oryginalnego suba z ASS na coś większego?? Szukam info skąd idzie sygnał do głośników tylnych i suba?? Czy jest on podawany z MMI(3G) czy z radia w bagażniku?

Opublikowano

z radia w bagażniku, ale jak masz basic to nic nie podłączysz, musisz wymienić radio na te ASS.

Opublikowano

Mam radio ASS. A masz może rozpiskę pinów radia?

Opublikowano

Bardzo dziękuje :yes2:

Opublikowano

Panowie jak to jest w rozmiarem wyświetlaczy, czy concert kolorowy ma tej samej wielkości ekran co mmi low??

wiem ze gdzieś było pisane, ale nie moge znaleść

Opublikowano (edytowane)

Pany pytanie do znawców 2,0TFSI. Kolega bierze A5 z silnikiem 225KM i tu pytanie - jakieś bolączki ? Olej wpierdziela czy już nie ? Lataliśmy tym dzisiaj to LC d*py nie urywa dynamika w miarę spoko... Jakie wartości po programie bez zmian coolerów ewentualnie jaki cooler p&p i jakie wyniki po i czy robią już programy do tego ? Zaskoczyło nas spalanie bo z racji tego że to 1 dzień testów to auto nie miało lekko a spalanie mierzone z dystrybutora 9,6l

Edytowane przez alvaro
Opublikowano

Oleju ponoć już nie bierze. Po programie 260-270PS

Opublikowano

Pany pytanie do znawców 2,0TFSI. Kolega bierze A5 z silnikiem 225KM i tu pytanie - jakieś bolączki ? Olej wpierdziela czy już nie ? Lataliśmy tym dzisiaj to LC d*py nie urywa dynamika w miarę spoko... Jakie wartości po programie bez zmian coolerów ewentualnie jaki cooler p&p i jakie wyniki po i czy robią już programy do tego ? Zaskoczyło nas spalanie bo z racji tego że to 1 dzień testów to auto nie miało lekko a spalanie mierzone z dystrybutora 9,6l

Który to rok?

Opublikowano

ja mam ten silnik. nalatane mam aktualnie 18K kilometrow. na razie ubytek oleju mam mniejszy niz w 2.0tdi na PD - ale przebieg maly wiec sam jestem ciekaw czy tak zostanie. a jesli chodzi o soft - zmiana samego coolera to malo, jak juz sie chce kolega zabierac za jakies zmiany mechaniczne to warto zrobic downpipe i cooler, kompoty maja taka oferte - cooler, downpipe i soft. wczesniej pisali, ze warto tez zmienic tlumiki ale chyba na poczatku 2014r zaczeli pisac, ze nie trzeba. chyba najlepiej z nimi pogadac zarowno o bolaczkach tego silnika (jesli juz cos powychodzilo bo ta rewizja 2.0 tfsi stosunkowo krotko jest na rynku) jak i o tuningu.

Opublikowano (edytowane)

Ja pierdzu... Jakie nerwy, jak na grzybach, a tu niespodzianka:

2: ucho

Edytowane przez darecy
Opublikowano

Ja pierdzu... Jakie nerwy, jak na grzybach, a tu niespodzianka:

2: ucho

:co:

Opublikowano

chodzi o mecz :)

Opublikowano

Aaa, dzięki.

Opublikowano

Ktoś wymieniłą u siebie już amortyzatory ? gdzie można zamówić ori amory w dobrej cenie ?

Opublikowano

Dzis pojawił mi się błąd cisnienia w oponach, nie raz już to kasowałem ateraz nie mogę w menu znaleźć. Może ktoś przypomnieć gdzie to się zmienia ? Przy właczonym zapłonie, czy z wyłączonym. Przeszperałem całe menu i nie mogę wyszukać tej funkcji, czy może zniknąc z menu ?

Opublikowano

Dzis pojawił mi się błąd cisnienia w oponach, nie raz już to kasowałem ateraz nie mogę w menu znaleźć. Może ktoś przypomnieć gdzie to się zmienia ? Przy właczonym zapłonie, czy z wyłączonym. Przeszperałem całe menu i nie mogę wyszukać tej funkcji, czy może zniknąc z menu ?

Zobacz tutaj :)

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/176962-uklad-kontroli-cisnienia-w-oponach-rka-czyli-tpms/

Opublikowano

Potrzebuje ktos seryjne tarcze przod Tyl? Mam z mojego auta po przebiegu ok 20k naprawde igly. Mam tez zaciski przod Tyl. Dekory plastikowe komplet. Zawias 1ba jak co to pisac

Opublikowano

Ktoś wie czy lustra s5 i s4 sa takie same?