jacek666b Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Witam. Ostatnio zalałem szajsem co skończyło się wymianą pompy wtryskowej, ale od tamtej pory wskaźnik paliwa pokazuje dziwne informacje. Po wymianie zalałem do pełna, a na budziku pokazywało troszkę ponad 3/4 kotła... Poza tym zrobiłem 260 km i mam jeszcze 1/4...Spalanie odpada, ponieważ czasami poziom paliwa podskakuje w dół i w górę, np teraz pokazuje 1/4 ale miałem dziś sytuację gdy pokazywał 1/2.. Wiem, że pompka paliwa jest razem z pływakiem-może gówniane paliwo coś z nią zrobiło nie tak? I gdzie ją można zlokalizować, bo pod kanapą nie widziałem..
vauxhall95 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 pewnie wyjmowales plywak zeby spuscic paliwo.Niestety tak jest ze jak sie go wyjmie to potem juz swiruje.Dlatego najlepiej juz go wymienic.Nic nie da przelutowanie itp.
jacek666b Opublikowano 12 Września 2011 Autor Opublikowano 12 Września 2011 Świrował jak było zalane to paliwo, spuszczenie było później. Krótko mówiąc odwaliło mu około 100km po zalaniu lewej wachy.
Rekomendowane odpowiedzi