r7adek Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Witam. Może mam dziwne i śmieszne pytanie jak co dla niektórych no ale..., czy istnieje coś takiego jak zapach do klimy. Ostatnio została wykonana obsługa klimy w moim aucie i co prawda działa bez zarzutu ale nie wydobywa z niej się żaden zapach. W tym samym zakładzie dzień później znajomy zrobił to samo w b6 i podczas jej pracy wydobywa się ładny przyjemny zapach. Stad moje pytanie czy w b6 jest jakiś specjalny filtr który jest czymś nasączony a w naszych b5 tego nie ma ? Z góry dzięki za odpowiedź jeśli ów taka istnieje.Nie ma tam żadnego w nawiewach.
kamil1990_2006 Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Mi się zdaje że kolega z b6 miał zapach zamontowany w kratce nawiewy... takie ambipur-car
r7adek Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 Zamykam temat. Ten zapach gdzieś znikł.
majkel_majki Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Znajomemu wywietrzył się w końcu zapach preparatu do czyszczenia klimatyzacji, tak sądzę
Maxcudo Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Znajomemu wywietrzył się w końcu zapach preparatu do czyszczenia klimatyzacji, tak sądzę Tez tak sadze, bo u mnie jak robiłem klimę to przez pół dnia też ładnie przyjemnie pachniało, a teraz klima bez wonna i nawet lepiej
Rekomendowane odpowiedzi