Waldek1 Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 poszukuję nr częsci lub nowego zaworu/sterownika podciśnienia do zaworu EGR w załaczeni link do allegro ale ten jest używany z góry dziękuje za pomoc http://allegro.pl/zawor-egr-podcisnienie-vw-audi-skoda-seat-i1813519323.html
v_dawid187_v Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 nie znajdziesz w org czesc nie wystepuje jedynie cala turb. 038145702J prod. garrett wiec moze u producenta mozna byloby poszukac[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 17:01_________________________________________________cosik sie dowiedzialem na ten temat i tak nr nie ma bo nie ma takiej czesci w org ale podobno jakas firma z inowroclawia to sprzedaje po 500,- pln to by bylo tyle na temat 3eba poszukac
bobikos Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Kolega v_dawid187_v pomylił chyba gruszkę od turbo z tą od egr. Ta od EGR najprawdopodobniej też nie występuje osobno, tylko jako całość z samym zaworem, tak więc pozostaje Ci zakup tego co w linku lub klejenie tego co masz. Zapewne połamałeś przy próbie zdjęcia podczas czyszczenia egr?
Waldek1 Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 już kupiłem na alegro 120 zł wyglada jak oryginał nie pdróbka, pytałem w ASO nie można tego kupic tylko komplet z zaworem 960,00 zł. Wyskakiwał mi błąd 19685 ! i sprawdzałem zawór i przewody w gruszcze/zaworze podćiśnienia w mebranie była mała dziurka po wymianie wszystko jest ok, pozdrawiam
vertus69 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 To jest zawór klapy gaszącej.
Rekomendowane odpowiedzi