doa-krzysiek Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Witam, parę dni temu przewoziłem coś dużego w bagażniku. Złożyłem oparcie z tyłu i wysunąłem siatkę z rolety na maxa do dachu. Po złożeniu siatka cofa się kawałek i dalej nie chce. Da rade coś z tym zrobić żeby ta siatka nie wisiała??? Cięcie odpada.[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 15:42_________________________________________________Da się ją jakoś rozebrać a może jest jakiś myk żeby to odblokować?
vertus69 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Spróbuj poruszać siatką góra/dół może sprężyna od zwijania gdzieś się trochę zacięła.Też tak miałem i pomogło.
zarzyk2 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 kurcze podłączam się pod pytanie, mam podobny objaw z tym że odkąd kupiłem auto to już tak było, po rozruszaniu pomogło na chwilkę tzn. że sie nieraz złoży do konca ale trzeba sie naciągaća naciągać ... jest to jakoś rozbieralne....???
doa-krzysiek Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 Próbowałem ruszać i nie chce się zwinąć, inne pomysły?
czarownik3 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 i jak siatka dalej wisi ?? mam ten sam objaw, u mnie pomaga wyciągniecie całej siatki do końca po czym zaczyna się sama wciągać (zwijać)
Rekomendowane odpowiedzi