Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Wymiana żarówki stopu - sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: Mam banalny problem :embarrassed: moja audi rocznik 2002 ma prawdopodobnie spalona lewa zarowke stopu ale nie ma dojscia do tej lampy :shocked: aby ja wymienic.Moge na sile wyrwac wyciszenie bagaznika :wallbash: ale moze jest inny sposob :mysli:
Opublikowano

oprawka na wszystkie żarówki wychodzi cała z lampy, musisz odsunąć wyściółke bagaznika przy lampie[br]Dopisany: 23 Luty 2008, 23:19 _________________________________________________http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e70c79d8195eece1.html

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, właśnie wymieniłem sobie żarówkę w tylnej lampie, podczas wkręcania tej bocznej śruby ułamałem płytkę plastikowa w lampie w którą wchodzi ta śruba , skleiłem kropelką ale nie wiem czy będzie trzymać, miał już ktoś takiego niefarta?

Aha dlaczego nie wyświetliło mi się nic na desce rozdzielczej, pozdrawiam

• 1 rok później...
Opublikowano

Panowie ale jak do lampy sie dostać? u mnie wyscielenie bagażniak jest jakby przyklejone? jakieś spinki tam są? jak je odpiąć?

Opublikowano

Panowie ale jak do lampy sie dostać?...

lampatylm.th.jpg

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano
:notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 26 Marzec 2010, 12:25_________________________________________________jakoś nie mam serca ciąć tej wykładziny ;( ;(
Opublikowano

NIc ciac nie trzeba.Tam juz ladnie wyciete jest.Odchylasz i wykrecasz.

Opublikowano

oprawka na wszystkie żarówki wychodzi cała z lampy, musisz odsunąć wyściółke bagaznika przy lampie[br]Dopisany: 23 Luty 2008, 23:19 _________________________________________________http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e70c79d8195eece1.html

:blink: :blink: :blink: :blink: cos ci sie chyba pokiełbasiło :naughty:

Panowie ale jak do lampy sie dostać?...

lampatylm.th.jpg

--

Pozdrawiam.

Sławek

Panowie dlaczego nie napiszecie ze trzeba odkręcic lampe bo innego wyjścia nie ma :no:

Opublikowano

Trzeba odkręcić lampę - inaczej się nie da... :):cool1::kox::tongue4: :tongue4:

pozdr :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...