pablo_9 Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Wymieniłem ostatnio pompke centralnego zamka do której załatwiłem sobie gąbkę, stara pompka leżala "goła" bez żadnej gąpki w bagażniku po prawej stronie. Prosiłbym o zdjęcie jak oryginalnie zamontowana jest pompka centralnego w audi A4 [b5] sedan.
szogun0 Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zapakowana jest w gąbkę i wciśnięta w otwór w bagażniku po lewej stronie.
pablo_9 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Opublikowano 24 Lutego 2008 Zapakowana jest w gąbkę i wciśnięta w otwór w bagażniku po lewej stronie. U mnie jest po prawej stronie, tam mam wszystkie przewody i 2 rurki, jedna jest ryglowania drzwi a druga do zamykania klapki wlewu paliwa. Chodzi mi o to jak on tam jest ułożona bo mi sie za bardzo nie chce tam zmiescic w tej gabce ktora posiadam.Jesli ktoś by posiadał jakies zdjecie bo byłybym wdzieczny.
krzyniek Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 zdjęcia robiłem telefonem także sorka za jakość jakby coś jeszcze to pisz pójde cykne fotkę ps. szogun0 po prawej :gwizdanie:
pablo_9 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Opublikowano 24 Lutego 2008 krzyniek dzieki za zdjecia. Twoj samochod to avant ja mam sedana i u mnie troche inaczej ma to byc zamontowane. Bede próbował jakoś wkomponować ta pompke w jej miejsce. Jesli ktos by posiadal fotki z sedana to byłoby OK.
krzyniek Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 a to sorrka nie dopatrzyłem że chodzi o sedana :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi