GRYFI Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 zimą odczujesz różnicę bankowo pewnie tak ale puki co rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 no coś byś musiał postawić bo Ci to zgnije :gwizdanie: nie żebym chciał być nachalny ale w piątek mam wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 no coś byś musiał postawić bo Ci to zgnije :gwizdanie: nie żebym chciał być nachalny ale w piątek mam wolne to wpadnij do biela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 no to masz przerąbane :gwizdanie: wypijemy za każdą śrubeczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 no to masz przerąbane :gwizdanie: wypijemy za każdą śrubeczkę no zobaczymy jak się trzymasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 ja z dobrego rocznika jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 najlepszego rocznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 ole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 przesiadka z q na FWD zatęsknisz zimą za quattro, BTW dźwięk R4T do V8 to jak meleks do samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 przesiadka z q na FWD zatęsknisz zimą za quattro, BTW dźwięk R4T do V8 to jak meleks do samochodu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 przesiadka z q na FWD zatęsknisz zimą za quattro, BTW dźwięk R4T do V8 to jak meleks do samochodu ale dzyń dzyń w portfelu rekompensuje to chociaż częściowo[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 10:46_________________________________________________xenie już świecą - wiem wiem -wieśniactwo ale w nocy da się już jeździć bo poprzednie świeczki H1 to jakiś żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrosss Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 ładna bestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 jeszcze nie jestem aż tak biedny, żeby kupić sobie diesla dziwne bo diesle są droższe w zakupie więc powinno być: jeszcze nie jestem aż tak bogaty aby kupić sobie diesla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 jeszcze nie jestem aż tak biedny, żeby kupić sobie diesla dziwne bo diesle są droższe w zakupie więc powinno być: jeszcze nie jestem aż tak bogaty aby kupić sobie diesla czyli diesel to szczyt motoryzacyjnych marzeń-trzeba to uświadomić tym debilom z ferari, lamborgini, maserati, bugatti bo oni jeszcze nie wiedzą :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 jeszcze nie jestem aż tak biedny, żeby kupić sobie diesla dziwne bo diesle są droższe w zakupie więc powinno być: jeszcze nie jestem aż tak bogaty aby kupić sobie diesla czyli diesel to szczyt motoryzacyjnych marzeń-trzeba to uświadomić tym debilom z ferari, lamborgini, maserati, bugatti bo oni jeszcze nie wiedzą :polew: :doh1: :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 jeszcze nie jestem aż tak biedny, żeby kupić sobie diesla dziwne bo diesle są droższe w zakupie więc powinno być: jeszcze nie jestem aż tak bogaty aby kupić sobie diesla czyli diesel to szczyt motoryzacyjnych marzeń-trzeba to uświadomić tym debilom z ferari, lamborgini, maserati, bugatti bo oni jeszcze nie wiedzą :polew: a to nie wiesz o tym http://www.motofakty.pl/artykul/diesel_gora_w_24_le_mans.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 jeszcze nie jestem aż tak biedny, żeby kupić sobie diesla dziwne bo diesle są droższe w zakupie więc powinno być: jeszcze nie jestem aż tak bogaty aby kupić sobie diesla czyli diesel to szczyt motoryzacyjnych marzeń-trzeba to uświadomić tym debilom z ferari, lamborgini, maserati, bugatti bo oni jeszcze nie wiedzą :polew: a to nie wiesz o tym http://www.motofakty.pl/artykul/diesel_gora_w_24_le_mans.html wiem wiem ale pokaż mi wśród wyżej wymienionych dieslaalbo inaczej - wyszła jakaś topowa wersja audi w dieslu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=217787.15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=217787.15 ty brutusie- przecież ty pb jeździsz poza tym ja o bmw nie pytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 wiem wiem ale pokaż mi wśród wyżej wymienionych diesla a dlaczego tylko wśród wyżej wymienionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi