lechwik Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Witam Skrzynia znowu się odzywa tym razem błędy: 17137 17134 Może ktoś pomoże zdjęcie : http://img33.imageshack.us/img33/985/20110926182739.jpg
Rafal-L Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Musisz skontaktowac sie z Barta-sem
lechwik Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 Musisz skontaktowac sie z Barta-sem A jak go łapac?
Bart-S Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Lechwik - trudno jednoznacznie stwierdzić. Po pierwsze to chciałbym zobaczyć bloki pomiarowe... Zajrzałbym też do sterownika i skrzyni zaworów. Jeśli jesteś zainteresowany to przyjeżdżaj... BTW - kto ostatni naprawiał Twój sterownik elektryczny (pamiętam, że pierwszy raz robiłeś to sam, a co się działo później?)
lechwik Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 Witam Powodem awarji był sterownik Już naprawiony Ale finał jest taki że zlecam przeróbke napedu na 6 cio stopniową skrzynie manumalną mam do sprzedania swoją skrzynie - ma narobione 138 kkm może ktoś jest zainteresowany Wiktor
Bart-S Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Twoja decyzja. Trwałość połączeń elektrycznych sterownika zależy od jakości ich naprawy - może tutaj po prostu nie miałeś szczęścia? Jaka to skrzynia? (oznaczenie, sterownik, rdw i ilość płytek).
lechwik Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 z tego co pamiętam to jest to skrzynia GJA z trybem S Ma okrągłą wtyczke sterownika Z VAGa
lechwik Opublikowano 22 Października 2011 Autor Opublikowano 22 Października 2011 no i stało się Auto już bez Multi .... Mam nadzieje że nie będe żałował [br]Dopisany: 21 Październik 2011, 19:34_________________________________________________Własnie Przyjechałem z Serwisu I muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony. Wszystko działa perfect Teraz wreszcie będzie można grzebnąć w programie i podciągnąć kilka [Nm] i taki mam zamiar,
Rekomendowane odpowiedzi