Skocz do zawartości
IGNOROWANY

To nie zdrada marki, to tylko film :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już pisałem, po sprzedaży audi a3 jeździmy scenikiem.

Ostatnio mieliśmy wenę i postanowiliśmy nasze auto zgłosić do konkursu Renault "Historie niezawodnej przyjaźni - Renault Scenic"

Jako że renówka jest w rodzinie od 2000 roku, postanowiliśmy to wykorzystać :)

Co z tego wyjdzie nie wiemy, ale na razie walczymy o pierwszą 10-tkę

film można zobaczyć tu:

http://tools.socializer.pl/renault/6wt_Hfgd2CA

Miłego oglądania :)

Opublikowano

fajny :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

bravo za pomysł i powodzenia

Opublikowano

rewelacyjny pomysł :good: :good:

filmik z jajem :polew: :polew:

życzę wygranej :wink4:

Opublikowano

dzięki, walczymy :)

głosowanie trwa do 13 października, tak więc komu się podoba to glosować proszę :>

Opublikowano

Adam :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

jak dla mnie pełna profeska i zajefajny pomysł - powodzenia :good: :good: :good:

Opublikowano

Rewelacja :decayed:

Opublikowano

pomysł zerżnięty z reklamy golfa

Opublikowano

dobra robota :good: choć plagiat :naughty: głos oddany

Opublikowano

I czar prysł. :D Choć zrealizowane fajnie.

Opublikowano

Przed Wami nic się nie ukryje :polew: :gwizdanie:

Opublikowano

Kolega się pewnie zarejestrował tlyko po to aby dać link do swojego filmiku :)

Opublikowano

fajnie zrobione ale faktycznie zerżnięte od golfa :kox: chociaż podoba mi się 32 sekunda Waszego filmiku gdzie widać COOO :good::cool1::naughty::wink4: :>

Opublikowano

no szkoda ze kolega ma 1 posta i jak zostalo juz zauwazone zarejestrowal sie tylko zeby glosowac na niego , a pozatym plagiat :wallbash::bicz::D

Opublikowano

zagłosowane :good: eeeetam.... ważne, że Wam się chciało

Opublikowano

przecież widać że to nie amatorska robota, głównie ostatnie sekundy kiedy widzimy auto z lotu ptaka, oj nieładnie poczynają ludzie z reno :thumbdown: ja na pewno nigdy nie kupię takiego szmelcu

Opublikowano

Cześć Wszystkim.

Dziękujemy za głosy i dziękujemy za krytykę.

Co my możemy po drugiej stronie ekranu... Przykro nam być postrzeganymi za "Twórców" plagiatu w pierwszej kolejności.

Z jednej strony czujemy się winni, że zawiedliśmy wasze zaufanie, z innej zastanawiamy się dlaczego nikt nas najpierw nie zapyta jak powstawał film i dla czego wygląda tak a nie inaczej?

Osobiście jako miłośnik grupy VAG ( najpierw seat ibiza 2000, potem audi a3 8p ) pewnie nadal jeździł bym Audi, gdyby nie fakt, że nasze finanse są ukierunkowane teraz na własne mieszkanie. Logiczne dla nas było odkupić Scenica od rodziców i prawdą jest że z nami jest już 11 lat i nigdy nas nie zawiódł.

Jak pewnie zauważyliście zarówno Login z Youtube jak i forum a4 jest niemalże identyczny. a3-club.net, seat-team, jest ten sam. Nie wspominając że na jednym jak i na drugim forum przez bardzo długi czas budowałem swój wizerunek ( jak każdy z was ). Dzieląc się każdą zdobytą wiedzą na temat własnego samochodu, zakładając nowe tematy, pomagając innym zdobywałem zaufanie i nowych przyjaciół, z którymi pomimo innego auta kontakt mam do dziś.

Nie chcę się tłumaczyć, ale uważam że jestem wam winien, przynajmniej cząstkę wiedzy o sobie. Szanuje to forum i Was, jak i każde inne na którym jestem stałym bywalcem. I nie zalogowałem się tu po to by prosić o głosy, ale dlatego że jeszcze nie tak dawno mocno zastanawialiśmy się nad a4

Jest tu jest kilka osób z forum a3, które mnie znają i wiedzą że pisze prawdę.

Możecie wierzyć lub nie, ale nie narażał bym swojego imienia, loginu, pracy i zaufania wszystkich osób które mnie znają z w/w for, umieszczając na nich nasz film z prośbą o głosy.. Chyba nikt z was by czegoś takiego nie zrobił.

Na koniec, powiem jedno. podczas kręcenia naszego filmu nie mieliśmy bladego pojęcia że w/w reklama VW w ogóle istnieje.

Pozdrawiam serdecznie

Yel0n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...