Yel0n Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Jak już pisałem, po sprzedaży audi a3 jeździmy scenikiem. Ostatnio mieliśmy wenę i postanowiliśmy nasze auto zgłosić do konkursu Renault "Historie niezawodnej przyjaźni - Renault Scenic" Jako że renówka jest w rodzinie od 2000 roku, postanowiliśmy to wykorzystać Co z tego wyjdzie nie wiemy, ale na razie walczymy o pierwszą 10-tkę film można zobaczyć tu: http://tools.socializer.pl/renault/6wt_Hfgd2CA Miłego oglądania
MARCIN607 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 fajny :polew: :polew: :polew: bravo za pomysł i powodzenia
T-żółw Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 rewelacyjny pomysł :good: filmik z jajem :polew: życzę wygranej
Yel0n Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 dzięki, walczymy głosowanie trwa do 13 października, tak więc komu się podoba to glosować proszę :>
MarianekZg Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Adam :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: jak dla mnie pełna profeska i zajefajny pomysł - powodzenia :good:
spetsnaz Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 pomysł zerżnięty z reklamy golfa
Wąski Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 dobra robota choć plagiat głos oddany
Thom4s Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 pomysł zerżnięty z reklamy golfa I czar prysł. Choć zrealizowane fajnie.
pepik Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 pomysł zerżnięty z reklamy golfa Przed Wami nic się nie ukryje :gwizdanie:
bebe_19 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Kolega się pewnie zarejestrował tlyko po to aby dać link do swojego filmiku
adamFox Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 fajnie zrobione ale faktycznie zerżnięte od golfa chociaż podoba mi się 32 sekunda Waszego filmiku gdzie widać COOO :>
trezor4 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 no szkoda ze kolega ma 1 posta i jak zostalo juz zauwazone zarejestrowal sie tylko zeby glosowac na niego , a pozatym plagiat
pawel1380 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Widziałem tą reklamę VW wczesniej, wiec nie dosc ze plagiat to oryginał lepszy. Wykonanie dobre, szkoda ze inwencja twórcza zawiodła...
karol24 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 zagłosowane eeeetam.... ważne, że Wam się chciało
m@riucha Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 przecież widać że to nie amatorska robota, głównie ostatnie sekundy kiedy widzimy auto z lotu ptaka, oj nieładnie poczynają ludzie z reno ja na pewno nigdy nie kupię takiego szmelcu
Gość mmcv Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 :good: SUPER , poszedl glos . POWODZENIA
Yel0n Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 Cześć Wszystkim. Dziękujemy za głosy i dziękujemy za krytykę. Co my możemy po drugiej stronie ekranu... Przykro nam być postrzeganymi za "Twórców" plagiatu w pierwszej kolejności. Z jednej strony czujemy się winni, że zawiedliśmy wasze zaufanie, z innej zastanawiamy się dlaczego nikt nas najpierw nie zapyta jak powstawał film i dla czego wygląda tak a nie inaczej? Osobiście jako miłośnik grupy VAG ( najpierw seat ibiza 2000, potem audi a3 8p ) pewnie nadal jeździł bym Audi, gdyby nie fakt, że nasze finanse są ukierunkowane teraz na własne mieszkanie. Logiczne dla nas było odkupić Scenica od rodziców i prawdą jest że z nami jest już 11 lat i nigdy nas nie zawiódł. Jak pewnie zauważyliście zarówno Login z Youtube jak i forum a4 jest niemalże identyczny. a3-club.net, seat-team, jest ten sam. Nie wspominając że na jednym jak i na drugim forum przez bardzo długi czas budowałem swój wizerunek ( jak każdy z was ). Dzieląc się każdą zdobytą wiedzą na temat własnego samochodu, zakładając nowe tematy, pomagając innym zdobywałem zaufanie i nowych przyjaciół, z którymi pomimo innego auta kontakt mam do dziś. Nie chcę się tłumaczyć, ale uważam że jestem wam winien, przynajmniej cząstkę wiedzy o sobie. Szanuje to forum i Was, jak i każde inne na którym jestem stałym bywalcem. I nie zalogowałem się tu po to by prosić o głosy, ale dlatego że jeszcze nie tak dawno mocno zastanawialiśmy się nad a4 Jest tu jest kilka osób z forum a3, które mnie znają i wiedzą że pisze prawdę. Możecie wierzyć lub nie, ale nie narażał bym swojego imienia, loginu, pracy i zaufania wszystkich osób które mnie znają z w/w for, umieszczając na nich nasz film z prośbą o głosy.. Chyba nikt z was by czegoś takiego nie zrobił. Na koniec, powiem jedno. podczas kręcenia naszego filmu nie mieliśmy bladego pojęcia że w/w reklama VW w ogóle istnieje. Pozdrawiam serdecznie Yel0n
Rekomendowane odpowiedzi