pawullonn Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Witam Furmanka to A4 2000r centralny bez pilota oryginał, i pytanie mam odnośnie tego czy w momencie przekręcenia kluczykiem w zamku w pozycje zamknij powinny mrygnąc kierunki i analogicznie do funkcji otworz?? Bo nie ukrywam że byłem przyzwyczajony do tego w poprzedniej furmance a w a4 nie mam tego, można to jakoś włączyć??
MASATO Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 nie masz centralnego z pilota? myślałem że wszystkie polifty miały może pomoże zmiana kodowania Vagiem +000512 - potwierdzenie zamknięcia centralnego zamka błyskiem kierunków +004096 - potwierdzenie otwarcia centralnego zamka błyskiem kierunków
pawullonn Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 Powiem Ci że sporo poliftów nie miało radiowego sterowania ale to się zmieni przynajmniej w moim przypadku
janjazda Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 no ja też nie mam sterowania radiowego, sprawdzę to kodowanie, zobaczymy
pawullonn Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 ja dopiero w piątek ale dam znać odrazu [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 00:03_________________________________________________no witam Panowie takie mam kodowanie w 35 software coding 04609 WorkShop Code 06325 to jak mam zakodować żeby te kierunki chodziły??
bin85 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 U mnie mam ori sterowanie radiowe i oczywiście jak zamyka się pilotem to mrugają ale jak kluczykiem w zamku to już nie mruga, więc możliwe że mrugają tylko przy sterowaniu radiowym
pawullonn Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 hmm ale w golfie iv jak zamykalem kluczykiem czy radiowo scyzorykiem to zawsze mrygały, i dziwi mnie to że audi nie ma tego może mam coś źle w kodowaniu??
bin85 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Możliwe ze kwestia kodowania niestety nigdy u siebie tego nie sprawdzałem
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Przy zamykaniu kluczem raczej nie będą mrugać.
Rekomendowane odpowiedzi