alik16 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Witam , sciagnalem Sobie audi a4 AMB 1.8T 170PS quattro 04 rocznik ze stanow dzisiaj zajechalem zrobic pierwsze badanie techniczne a Pan z warsztatu mowi ze musze mu przywiesc dane techniczne auta czyli naciski na osie wymiary roztsawy itp bo on takiego modelu w katalogach swoich nie ma .. znalazlem na necie wiekszosc info o 1.8 T 163 km lub 190 km w quattro ale nigdzie nie moge znalesc danych do mojego modelu dokladnie Prosił bym jesli ktos ma w posiadaniu te wszystkie info o podeslanie na priv z gory dziekuje i pozdrfawiam
Thom4s Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Ja mam AMB i nikt nie robił mi takich problemów. Niech weźmie dane z modelu np 163KM. One różnią się tylko softem.
alik16 Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 Juz sie udało naciski sam sobie wyliczyl po wjechaniu na wage .. nie wiem czy dobre czy nie ale wszystko uzupelnil tak jak mu przynioslem ,Dzeki za odp .
nike21 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 naciski osi oraz DMC masz na tabliczce znamionowej. auto z niemiec? w briefie masz wszystko co trzeba, jedynie rozstaw osi musi sobie zmierzyć... a jak nie to autodata zostaje
Rekomendowane odpowiedzi