marmaj Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Może ktoś z kolegów klubowiczów doradzi albo pokaże jak wygląda jego b8 na eibachu. W opisie piszą że obniża zawieszenie przód 35 mm w zależnosci od silnika i tył 30mm. Czy to nie za nisko w stosunku do serii. I jak to wygląda? Może ktoś ma coś takiego. Wiem tylko że jak swoim miałem zawieszenie od s-line w b7, kolega miał seryjne zawieszenie ale springi eibacha to komfort na eibachu był bardzo duży mimo sporego obniżenia auta w porównianiu z moim s-linem a auto niżej siedziało. Oczywiście na zakrętach bardziej sie przechylał ale to pewnie jeszcze amory powinno się zmienić. Co sądzicie o eibachu w b8
wrclaguna Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Popytaj tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=47221.135
Tobi_one Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 dokładnie mam ten zestaw co podałeś u siebie założony śmigam już na tym 2 rok w linku wyżej zerknij w zdjęciach jest, a jak chcesz więcej zdjęć to moge przesłać
Rekomendowane odpowiedzi