kubanet Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 witam wszystkich forumowiczow i prosze o pomoc! Mam problem z centralnym zamkiem- otwiera sie z pilota ale nie zamyka. Z kluczyka otwiera i zamyka bez zadnego problemu. Przeczytałem juz wiele postow dotyczacych CENTRALNEGO ale nie znalazłem rozwiazania mojego problemu. Tak wiec jezeli ktos bedzie sie orientowal w tym temacie serdecznie prosze o pomoc. pozdrawiam..
domjenick Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 a masz drugi pilot,jak tak to sprobuj,jesli masz tylko jeden to moze sie cos z przyciskiem stalo,jakis syf pod gumka moze jest przyczyna
mateogda Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 I co najważniejsze, mówisz o orginalnym pilocie czy masz dokładany alarm? Jak dokładany to jaki?
grippen Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 a weź spróbuj przytrzymać przycisk od pilota dłużej czy wtedy zamknie tak z 6 sekund
kubanet Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Opublikowano 29 Lutego 2008 witam, To nie jest oryginalny alarm. Na pilocie jeden przycisk otwiera i zamyka a ,że otwieranie działa to chyba z przyciskiem jest ok. Próbowałem też przytrzymać troche dłużej ale nie poskutkowało..
grippen Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 spróbój odpiąć centralke i później podepnij może pomoże może niema gdzieś styku
domjenick Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 obstawialbym na to ,ze cos sie dzieje z jakims podzespolem w centralce,jesli sie otwiera i zamyka z klucza to by oznaczalo,ze alarm jest ok i napiecie dochodzi ,wiec pilotem mozna tylko otworzyc , jak alarm jest uzbrojony i jest w nim napiecie , a jesli jest w stanie spoczynku nie mozna zamknac, mozesz sie poradzic jakiegos elektronika czy moglby sprawdzic napiecie w poszczegolnych podzespolach ,a moze jest gdzies zwara po drodze z sensora do centralki i poprostu alarm poprzez to nie pozwala sie uzbroic pilotem , tak czy inaczej musi byc gosciu ze sprzetem w aucie i to sprawdzic
mateogda Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 To nie jest oryginalny alarm. Niektórzy producenci stosują opcję która nie pozwala zamknąć auta (zazbroić alarmu) przy słabej baterii w pilocie. Spróbuj wymienić baterię lub użyć drugiego pilota (jeżeli posiadasz).
Rekomendowane odpowiedzi