golba25 Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 witam wszystkich mam pytanko czy moglby mi kto podeslac jakas fajna nowa mapke mam navi miedzy zegarami z kolorowy wyswietlacz . i czy ktos sie orietuje czy mozna samemu zrobic meni pl z gory dziekuje pozdr.
bzyku18_23 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Jak zrobić menu pl jest tu na forum cały opis
lukaszooo Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115606.0;highlight=rns+pl prosze bardzo poszukaj na forum bylo o tym sporo pisane kiedys podobny temat byl podwieszony ale gdzies go wcielo lub poprostu nie moge odnalesc
golba25 Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 witam ale wiekszosc pisze o tej navi na dole a ja mam tylko miedzy zegarami na gorze to napewno jest jakas roznica, podrzucie cos ciekawego na ten temat zgory dziekuje pozdr,
bzyku18_23 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Było w dziale warsztat linki do ściągnięcia i opis jak wgrać język polski ale coś nie mogę znaleźć tego teraz
wrclaguna Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Było w dziale warsztat linki do ściągnięcia i opis jak wgrać język polski ale coś nie mogę znaleźć tego teraz W Dziale Nawigacja jest
Rekomendowane odpowiedzi