Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wgrałem dzisiaj jakiegoś ulepa XP wersja modyfikowana i mam problem z zainstalowaniem drukarki :wallbash: czy ze wszystkim bedzie taki problem??

Lepiej może na windows7 sie przesiaść, zalezy mi na 64bit

Opublikowano

Prawdopodobnie przez to nie zainstalujesz drukarki, win7 x64 mogę polecić, jeśli masz dobrego sprzęta to tylko to pozostaje, zalety tego systemu to np. to że nie jest łatwo "zamulić" ten system i może jeszcze to że obsługuje większe ilości pamięci ram, 32 bit system do 3.25gb, więc jak masz powyżej tej wartości to polecam, co do samej drukarki to spróbuj ściągnąć najnowsze sterowniki, o ile producent je umieścił na swojej stronie. Nakładki na XP i inne modyfikacje kiepsko wpływają na sam system.. :thumbdown:

Opublikowano

Wgrałem XPeka 64bit modyfikowany cześciowo spolszczony, sam system w sobie fajnie chodzi proramy instalują sie bez wiekszych problemów, jest podział na X86 i X64 w systemie. Jedyny problem to że system oficjalnie nie był wydany w polskiej wersji językowej i niektóre programy poprostu trzeba angielskie wgrywać. Na system nie został wydany service pack3, a poprawki trzeba wgrywac pod windows Server 2003 64bit, problem w tym że jest ich mało :gwizdanie:

Drukarke ogarnałem, ale skaner niestety nie ma wsparcia daltego typu windowsów :disgust:

Opublikowano

ja u siebie mam 7 64bit i jest :good:

Opublikowano

ja u siebie mam 7 64bit i jest :good:

to jest inna liga, bo ma wsparcie techniczne

Ja na ten XP narazie nie narzekam wszystko sie instaluje, tylko ten felerny skaner, stabilny XPek + 8GB ramu czego chcieć wiecej... tylko odpowiednich sterowników :polew: :polew:

Opublikowano

Kowi, tylko że to juz stary system ... 7 nie ma aż takich wymgań sprzętowych, a masz pełny support + wygląd ....

Opublikowano

Dokładnie, ja 2 dni temu zainstalowałem Windows 7 Ultimate 64 Bit po wielu latach używania xp i jestem mega zadowolony :kox:

Sprzedałem pamięci DDR2 i kupiłem szybsze DDR3 1333mhz bo ponoć ma większe wymagania, za***iście działa :good:

A zmusiło mnie to przez nadchodzącą premierę Battlefielda 3 którego nie da się zainstalować na xp :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

u mnie to mają śmigac na pełnej piz..dzie programy graficzne, battelfielda na laptopa wgram :wink4: póki co co xp/server2003 wspiera wymagania, dla jednej gry nie będe instalował 7mki :wink4:

Opublikowano

A zmusiło mnie to przez nadchodzącą premierę Battlefielda 3 którego nie da się zainstalować na xp :gwizdanie: :decayed:

Ten sam powód przesiadki z windows 7 32 na 64 bity.:)

Polecam ten system 7 mam już kilka miesięcy i nie było z nia najmniejszego kłopotu.

Opublikowano

Jak juz będzie konieczne to zainstaluje 7mke, póki co Xpek dobrze chodzi wiec nie trzeba psuć :wink4:

Opublikowano

musisz poprostu znalezc sterowniki pod system 64bit,

podaj dokladny model drukarki...

Drukarke to juz ogarnałem dawno, problem zostałw skanerze HP Scanjet 2200c, nie ma wsparcia od producenta dla tego systemu

Opublikowano

Spróbuj odpalić pod sterownikiem innego skanera HP.

Miałem podobny problem z drukarką HP, tyle, że na win7. Wprawdzie system "widz"i całkiem inny sprzęt ale za to drukarka działa prawidłowo

Opublikowano

Spróbuj odpalić pod sterownikiem innego skanera HP.

Miałem podobny problem z drukarką HP, tyle, że na win7. Wprawdzie system "widz"i całkiem inny sprzęt ale za to drukarka działa prawidłowo

w sumie cieakwy patent :naughty: