jaroquattro Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Opublikowano 25 Lutego 2008 jaki pan marek podpowiedz kolego bo naprawde męczy mnie to dymienie bo to obciach
wustyle Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 ostatnie urzadzenie z wstawiona plytka jakie widzialem, to byl kolorowy telewizor, kiedy Polska przechodzila na system PAL i bylo to naprawde baaaaaardzo dawno temu
jaroquattro Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Opublikowano 25 Lutego 2008 a słuchajcie ja juz mam troszke naganiane kilometrów bo mam 330000 tys to moze lepiej wywalic to? bo moze juz nie byc sensu wgrywac nowy program jak uwazacie?
wustyle Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 jaki pan marek podpowiedz kolego bo naprawde męczy mnie to dymienie bo to obciach Marek Staszewski w Lublinie otworzono wlasnie oddzial Masters Tuning (jesli Poziek mial na mysli wlasnie Jego)
Tukan Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 jaki pan marek podpowiedz kolego bo naprawde męczy mnie to dymienie bo to obciach Ja tam bym sie martwił bardziej o Silnik niz o dym
wustyle Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 a słuchajcie ja juz mam troszke naganiane kilometrów bo mam 330000 tys to moze lepiej wywalic to? bo moze juz nie byc sensu wgrywac nowy program jak uwazacie? wszystko zalezy od stanu silnika
Piotrek98igo Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 ostatnie urzadzenie z wstawiona plytka jakie widzialem, to byl kolorowy telewizor, kiedy P :wink4: :wink4:olska przechodzila na system PAL i bylo to naprawde baaaaaardzo dawno temu jaki to ma sens?w niczym nie pomagasz takim postem ,wylacznie zasmiecasz , przez takie posty lipnie sie czyta wiekszosc temato
wustyle Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 obrazuje tylko koledze jaroquattro sens wstawiania czegokolwiek gdziekolwiek taka operacja predzej czy pozniej konczy sie usunieciem protezy albo zaorac ECU i wgrac nowy program, albo zostawic serie
jaroquattro Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Opublikowano 25 Lutego 2008 a jaka jest cena wgrania przyzwoitego programu? i o ile tak bezpiecznie moge podniesc moc?
poziek Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 jaki pan marek podpowiedz kolego bo naprawde męczy mnie to dymienie bo to obciach Marek Staszewski w Lublinie otworzono wlasnie oddzial Masters Tuning (jesli Poziek mial na mysli wlasnie Jego) Nie o Pana Marka mi chodziło...
jaroquattro Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Opublikowano 25 Lutego 2008 poziek no powiedz o kogo ci chodzi kto jest w lbn taki dobry chodzi ci moze o wyrzykowskiego?
Piotrek98igo Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 chodzi im o CTV nick taki z forum masz tel w jego profilu zadzwon do niego...to jest oddzial mastersa w Lublinie
Rekomendowane odpowiedzi