Matysss Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Witam mam taki problem z przednimi rantami że przy skrętach mi odgina opona ranty błotników przednich i moje pytanie co zrobić ?? Zaklepać czy lepiej wyciąć i jakie są konsekwencje ??? proszę o jakieś rady u porady ;(
majkel_majki Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Zmienić felgi na takie o właściwym odsadzeniu, szerokość opon i ewentualnie podnieść zawieszenie. Oraz poprawić błąd ortograficzny w tytule wątku bo strasznie to "wyciencie" wygląda
Matysss Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 a co jeśli je wytnę ?
majkel_majki Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 a co jeśli je wytnę ? Nie wiem jak zachowają się błotniki, generalnie każde przetłoczenie blachy wzmacnia sztywność elementu. Sądzę, że będą łatwo sprężynowały i się gięły w dolnej części można spróbować byle dobrze zabezpieczyć przed korozją, gdyby wyszedł klops to blachy do b5 są tanie, ale cięcie fury dla alufelg dla mnie trochę nierozsądne jest.
medik Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Kolego zaklep je i będzie git. Nic nie wycinaj bo zacznie rdzewieć. Ile masz obniżone auto ?
Rekomendowane odpowiedzi