Gość Lokiszta Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Witam mój kłopot pojawił się dzisiaj za mocno zaciągnołem hamulec ręczny i po ponownym jego zaciagnięciu nawet trochę nie zaciąga nowe linki tylne wiec chyba coś się urwało z przodu może komuś się coś takiego przydażyło już.Proszę o rade od czego zacząć
wrclaguna Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Nic ...tylko sprawdzic jeszcze raz linki
SZYNKAR Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Albo... słabo przykręciłeś dźwignię ręcznego i poszła do tyłu na fasolkach... Ja tak miałem... :gwizdanie:
Gość Lokiszta Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 z dźwignią nic nie robiłem tylne linki są nowe może coś z przodu pierdyklo
mlodyy Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 a jakiej firmy linki założyłeś bo jak linex to zapewne się urwała
Gość Lokiszta Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 tu nie znam odpowiedzi ale nie ciągnie wcale musiały by szczelić dwie
przepychacz Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 ...ja miałem podobnie..okazało się że linki pospadały przy dźwigni...
Gość Lokiszta Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 okazała się zatarta linka z prawej strony a przejechała 15.tys.km więc nie za dużo teraz kupiłem linkę ATE powinno być lepiej
Dev Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 sprawdz jak działają mechanizmy od ręcznego w zaciskach
Rekomendowane odpowiedzi