mercii Opublikowano 27 Lutego 2008 Opublikowano 27 Lutego 2008 Witam Poczytałem postyi ni znalazłem odpowiedzi. Pytanie zasadnicze: Czy mam alaram? NA przedniczh słupkach mam dwie czujki od ruchu - nie wiem czy są orginalen czy nie. Takie czarne jakby małe głośniczki:) - nie myslić z tweeterami:) Krateczki mam w środkowych słupkach. Mam diodę po lewej stornie kierownicy. Nie mam żadego guzika na slupku. No i nic sie nie uzbraja jak zamykam samochod. To jest czy nie? - bo nie wiem czy się tym abawić czy kupić sobie nowy.
dark79 Opublikowano 27 Lutego 2008 Opublikowano 27 Lutego 2008 masz dolozone czujniki ruchu, czyli jakis tam alarm masz, pytanie czy masz jakis pilot do alarmu? nie masz orgialnego alarmu Audi
mercii Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Opublikowano 27 Lutego 2008 nie ma pilota wieć nie mam alarmu. Trzeba kupic nowy. Pozdrawiam
pox Opublikowano 27 Lutego 2008 Opublikowano 27 Lutego 2008 Ja nie mam żadnego pilota, ale alarm jest i działa. Jeżeli alarm jest ori to w bagażniku za lewą tapicerką będzie syrenka (klakson). Ponadto po zamknięciu powinna zacząć migać żarówka pod przyciskiem od tylnych halogenów (lub od ogrzewania tylnej szyby). AAA i jeszcze na tylnej bocznej szybie mam naklejkę, ze jest alarm.
domjenick Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 mozliwe ze to jest ori wersja uzbrajana bez pilota,kluczem i sterownik jest w drzwiach kierowcy, ale zeby sie upewnic podepnij waga i sprawdz czy sa jakies piloty wkodowane w pamiec[br]Dopisany: 28 Luty 2008, 22:02 _________________________________________________nie uzbraja sie czyli nie mruga kierunkami i nie wyje ,vagiem mozesz to tez sprawdzic
pox Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Co do tego VAGa to niekoniecznie, gdyż taka możliwość z tego co wiem, wprowadzona została w rocznikach powyżej 97r. Ja u siebie z alarmem ani z modułem komfortu nie mogę połączyć się. Ale to chyba zależy też od alarmu, bo z tego co czytałem na forum to niektórzy posiadacza A4 z 96r. łączą się - jednak oni posiadają alarmy z pilotem.
domjenick Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 ja sie lacze bez problemu a auto jest 97,alarm bez pilota,nie wiem od czego to zalezy,a z vagiem -zawsze mozna sprobowac, na pewno nie zaszkodzi, a bedzie wiadomo co jest co[br]Dopisany: 28 Luty 2008, 23:12 _________________________________________________a probowales z centralnym sie laczyc?
Rekomendowane odpowiedzi