Kukis Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 dzisiaj wymieniłem wtryski od AFNa i już chciałem dawkę zwiększyć a okazało się, że nie ma potrzeby; wszyscy trąbią, że przy wydajniejszych wtryskach dawka automatycznie maleje i trzeba ją zwiększyć; o czym to świadczy?
lukaszlsw Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 o niczym;) Jak jeździłem swoim nieśmiertelnym 1Z to zmienił mi się tylko kąt wtrysku nie wiedząc dlaczego. A dawkę sobie ustawiłem największą jaką się dało żeby jeszcze miał równe obroty, potem zrobiłem softa i jeździ do dziś
Kukis Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 Panowie, czy ktoś spotkał się z tym, żeby dawka wzrosła na wydajniejszych wtryskach? Na szprycach 1Z była 3mg, teraz na AFNach jest 1,8mg. Na forach piszą, że zmaleje i pasowałoby ją zwiększyć dla poczucia efektu. Wtryski są pewne, dynamika wzrosła, korekcje wzorowe. O co chodzi pompa siada czy co?
spanky Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 jak autem nie telepie, nie szarpie podczas jazdy to zostaw i nie szukaj dziury w doopie, sprawdz kat wtrysku
Rekomendowane odpowiedzi