LUCEK86 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Witam was mam taki problem samochod mi slabo przyspiesza a wiec do 3 tys to dos przyspiesza a od 3 tys ma taka DZIURE dopiero jak dojdzie do 4 tys to cos czuc ze idzie na gazie jak i na bezynie jest to samo! wymienilem swiece kable bylem ustawic gaz i nic moze wiecie co moze byc przyczyna tego prosze o pomoc .
LUCEK86 Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 tak nie pokazalo zadnych błedow [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 12:36_________________________________________________moze byc to wina pod cisnienia np ? w sumie sprawdzalem czy sa jakies nie szczelnosci ale nic nie znalazlem
kicker Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Zrób logi, jak na PB i LPG słabo idzie to raczej nie kwestia zasilenia paliwem, to można by wykluczyć. Jakiej firmy kable i świece zamontowałeś? Sprawdź na VAGu jaką temp. pokazują czujniki, najlepiej rano po nocy, wskazania powinny być podobne.
LUCEK86 Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 WYDAJE MI SIE ZE PO WYMIANIE TERMOSTATU TAK MI SIE PO DZIALO !!!
grzegorzG83 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 ile spala lpg? i ile bezyny? :
Gość Autonet Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 własnie kolego jakie masz spalanie ?i w jakim cyklu ?
LUCEK86 Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 nie powiem wam dokladnie alw wydaje mi sie sie ze 12 13 w cyklu mieszanym
Rekomendowane odpowiedzi