Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Astra Gsi C20xe Lexmaul ->C20LET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeździłem takim swego czasu tylko że 1,4 60KM :) Bardzo fajne autko z niezniszczalnym zawieszeniem na nasze drogi :) Zrób swoją na takie coś..heh

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

majuDJ czy ja wiem czy takie niezniszczalne??

na seryjnym nigdy nie jeździłem a Tutaj mam KoniSport z reg Twardości na sprezynkach H&R i powiem tak: amory prawie 6 lat w aucie i : przód 68% tył 88% (sierpień 2011 na przeglądzie) ale....koncówki drazków , sworznie łaczniki stabilizatorów , tulejki wymieniam wszystkie na nowe i to nei zadne tanie dziadostwa co 2 lata :gwizdanie:

wiec jak widac nie ma rzeczy niezniszczalnych;P[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 15:20_________________________________________________wczoraj w koncu sie wziąłem za przód i oto efekty ..strona od kierowcy i podwozie

imgp4158b.th.jpg imgp4159f.th.jpg imgp4157.th.jpg

[br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 10:40_________________________________________________i kolejne fotki ..jutro składam....

imgp4164k.th.jpg imgp4165r.th.jpg imgp4166s.th.jpg imgp4167d.th.jpg

Opublikowano

za***isty koleś jesteś :good:

Opublikowano

Hejka. 2 lata temu tez sie bawilem tak jak Ty autkami tylko ze bylo to vw corrado G60 przerobione na turbo K04. Autko mialem dopieszczone do ostatniej srubki wystarczyla chwila i gosc mi wymusil pierwszenstwo i prawie rok pracy przy aucie w plecy:(

Fajnie ze masz taka zajawke:) Podziwiam takich chlopakow ktorzy maja jakis cel i checi dlubania przy tych starszych "klasykach":)

Foteczka mojego corradka:)

DSC05516.jpg

Opublikowano
  • Autor

jak kupowałem astre prawie 6 lat temu to ogladałem corrado...wybrałem astre ze względu dostepności czesci....ale corrado zawsze mi sie podobobało...

Opublikowano

Te fotele DTS to kicha :decayed:

Opublikowano
  • Autor

raggaman ta??????a mi odpowiadaja...bez zbednych komentarzy

Opublikowano

raggaman ta??????a mi odpowiadaja...bez zbednych komentarzy

Gdzie tu masz zbędny komentarz ?

Fotele są kiepskie..ogólnie to śmietnik straszny.. gąbki są delikatne, stelaż zrobiony chyba z odzysku, mocowanie które było seryjne to na sam widok przywołuje śmiech .. o skajkowym poszyciu na suwaki nie wspomnę ( u Ciebie akurat chyba ich nie ma )

Akurat tak się składa, że mam takie fotele i to był najgorszy zakup w moim życiu.. te wszystkie podrobione kubły nadają się tylko na pokaz.

Jak się chce mieć coś trwałego to lepiej wyrezać kubły o STI , EVO czy Civica TyperR.

Jeśli nie znosisz krytyki to Twój problem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj poszedł ............dymek spod kierownicy ..okazało sie ze spaliło sie takie ustrojstwo imgp4191n.th.jpg imgp4193a.th.jpg imgp4192.th.jpg

i przy okazji został wywaliny licznik kóry nie łaczył gdzies i rozłączał indigo ...wiec mój stary licznik po około 2 latach wrócił do łask

imgp4194.th.jpg

Opublikowano

Jak mowa o skórze to Recaro Conolly świetnie w Asterixie pasuje i jest MEGA wygodny. Cieżko nawet w zakręcie w nich wyjechać :)

Wywal filtr węglowy - podłużnice Ci zeżre od tego gówna - KAŻDY Kadett z tym chadziajastwem w miejscu jego mocowania miał wpierdzielona podłużnice...

Co do silnika - może wystarczy niektórym ale ja bym poszedł w moc jak jest już ladna buda ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

a bylem jeszcze raz dzisiaj na boisku ale teraz lepiej sie bawilem;P więcej sniegu

dscf7697r.jpg

dscf7707j.jpg

dscf7708m.jpg

dscf7717w.jpg

dscf7702x.jpg

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

w koncu zima odpuściła i od razu letni setup zagościł ...amorki skrecone na "taczke" i mozna ruszac na drogi

po mału zaczynam sie brac za autko ...połamany grill na śmeitnik a czeka juz nowy w podkładzie....i jeszcze tylko ori lampki musze kupić(ze wzgledów stylistycznych) nie z powodu złego świecenia mimo ze sonar!!( 3 foto lamp jakie będa)

imgp3518.jpg

2183639703.jpg

1253907322.jpg

Uploaded with ImageShack.us

---------- Post dopisany 24-05-2012 at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany 15-04-2012 at 10:57 ----------

i nadeszła ta chwila ..dzisiaj zamontowałem lampy od kolegi z forum i kupiłem klierunki na allegro i wkoncu zamontowałem grill od kolegi Zieluz i tak to wyglada: (grill oczywiscie bede malowąał ale to nie teraz narazie taki setup ...ocencie sami

imgp4448y.jpg

imgp4449g.jpg

imgp4450j.jpg

imgp4451.jpg[/url

---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ----------

i nadeszła ta chwila ..dzisiaj zamontowałem lampy od kolegi z forum i kupiłem klierunki na allegro i wkoncu zamontowałem grill od kolegi Zieluz i tak to wyglada: (grill oczywiscie bede malowąał ale to nie teraz narazie taki setup ...ocencie sami

imgp4448y.jpg

imgp4449g.jpg

imgp4450j.jpg

imgp4451.jpg[/url

---------- Post dopisany 30-09-2012 at 19:14 ---------- Poprzedni post napisany 24-05-2012 at 21:49 ----------

dzisiaj wyjechałem z garazu i przy okazji kilka fotek strzeliłem

sam0015n.jpg

sam0019l.jpg

sam0027dv.jpg

---------- Post dopisany 05-11-2012 at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany 30-09-2012 at 19:14 ----------

znalazłem filmik w telefonie sprzed około 2 lat jak brat jechał do Wiednia ..nagrywane jakims nedznym kalkulatorem ale najwazniejsze widac...jeszcze stare zegary nawet sa hehee

Opublikowano
nadeszła ta chwila ..dzisiaj zamontowałem lampy od kolegi z forum i kupiłem klierunki na allegro i wkoncu zamontowałem grill od kolegi Zieluz i tak to wyglada: (grill oczywiscie bede malowąał ale to nie teraz narazie taki setup ...ocencie sami

No z tymi lampami od razu lepiej :) To są chyba samoróby co? Ja w astrze miałem ciemne Silti, też dobrze wyglądały.

Ogólnie nieźle miałeś auto zjedzone, ale też widać że dobrze zrobione ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no było zjedzone było......do sa orginalne carello ale przyciemnione od środka .....aktualnie astra stoi w garazu i czeka na nowe półoski , bo 2 tyg temu przed zmiana z letniego na zimowe ogumienie tak poszedłem piecem na 2 biegach do odciecia, że przeguby zaczeły strzelac........ale juz paczka do mnie frunie takze w tyg pare godzin w garazu i zloże wszystko do kupy

---------- Post dopisany 23-11-2012 at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany 18-11-2012 at 21:54 ----------

dzisiaj wymieniłem półoski i wszystko idelanie w aucie ani drgawki ale pojawił sie inny problem...w postaci dziury wieklkości piłeczki pingpongowej w pokrywce od skrzyni od dołu i wcale nic nie uderzyło od zewnatrz tylko cos w środku sie urwało...autko ma zero oleju w skrzyni coś urwane a jeździ elegancko tylko troszke zaczyna skrzynia wyc od 3ciego biegu ale olac to;P..takze szukam skrzyni w stanie bdb;P

Opublikowano
dzisiaj wymieniłem półoski i wszystko idelanie w aucie ani drgawki ale pojawił sie inny problem...w postaci dziury wieklkości piłeczki pingpongowej w pokrywce od skrzyni od dołu i wcale nic nie uderzyło od zewnatrz tylko cos w środku sie urwało...autko ma zero oleju w skrzyni coś urwane a jeździ elegancko tylko troszke zaczyna skrzynia wyc od 3ciego biegu ale olac to;P..takze szukam skrzyni w stanie bdb;P

Widzę że co chwilę coś się dzieje z autem, to niedobrze, bo w którymś momencie może się odechcieć :kwasny:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

to sa tzw drobne usterki.......za 300 zł mam juz upatrzona bdb skrzynie;P.......to jest tzw zabaweczka no i zarazem skarbonka...ale jak sie nie pali i nie pije(za czesto) to mozna sobie pozwolic na takie "pierdółki" a mina kierowcy w aucie nowszym za kupe kasy z wieksza ilościa koni bezcenna

---------- Post dopisany 26-01-2013 at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany 25-11-2012 at 20:14 ----------

skrzynia zakupiona F16 z przełozeniami WR 3.55 z Vectry A 1,2,3 krótsze biegi a 4 i 5tka długa czyli w sam raz na starty ze świateł;P 4 lutego zaczynam wyciagac skrzynie i montowac ta..

---------- Post dopisany 04-02-2013 at 17:07 ---------- Poprzedni post napisany 26-01-2013 at 12:25 ----------

skrzynia wyciagnieta , na koniec jeszzce poleciałem nia 170km/h

tak to wyglada po wyciagnieciu

sam_0591_min.jpg

przy okazji wymyłem sanki...ucierpiał niestety wydech podczas demontazu (ta blaszka mocujaca odpadla...sama :rotfl: , ale od razu zostało wszystko porzadnie zaspawane....

zamówiłem nowe łożysko oporowe , uszczelke wydechu, olej do skrzyni,jakiś cement do wydechu a i okazało sie , ze łapa tylna skrzyni rozwalona wiec od razu nowa wskoczy ...wszystko o 10 rano jutro bede miał na stole i zaczynam z Lewanem wkladac..zajeło nam wyciaganie wszystkiego 2h ale bez spieszenia sie takze dobrze poszło...

sam_0593_min.jpg sam_0594_min.jpg sam_0600_min.jpg sam_0595_min.jpg sam_0597_min.jpg sam_0598_min.jpg sam_0596_min.jpg

jutro wkladamy graty i testy;P

---------- Post dopisany 01-03-2013 at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany 04-02-2013 at 17:07 ----------

i jak to wyglada ..lepiej?

sam_0730_min.jpg sam_0731_min.jpg

na drugim zdjeciu widac jak maska jest powyginana od wystrzału amora(2 lata temu w Wiedniu braciszkowi wywaliło amora w maske) dlatego szukam w stanie bdb jakby co w tym kolorze;P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szacun wielki za prace :hi:

Opublikowano
  • Autor

ponad 6 lat zabawy...prawde mówiac to by s4b6 na wypasie stało w garazu