Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Astra Gsi C20xe Lexmaul ->C20LET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tam asterka?:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

siemka..ma sie dobrze...nowe pierdólki juzz akupione i czekaja na montaz a mianowicie..sprezyny komplet voglanda, Downpipe 3 cale z kwasiaka tez juz zamowiony , reszte bede sam spawał do konca na 2.75 cala...turbo planuje owinac bandażem no i ogólnie zaweiche cała z przodu chyba walne w poliuretan..takze po malu do przodu

Opublikowano

Ladna. Mialem kiedys taka :) z9stal mi tylko znaczek GSI16V ;)

Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

tydzien temu 4 km od domu skrzynia biegów na 2ce odmówila posłuszeństwa i czas było sie zabrac za mody...

skrzynia już wyciagnieta i uzbrojona nastepna....przy okazji zamówiłem nowe łozyska, simeringi i oringi ze skrzyni...,

sciagnełem cale zawieszenie vo bede zmieniał sprezyny na voglanda i okaząło sie , z jeden amor koni nie trzyma jak powinien..juz zawieziony w odpowiednie rece do regeneracji ,przy oakzji wskocza nowe poduszki amortyzatorów i łozyska,guma na pólośce tez jedna padła ,uszczelka miski olejowej takze zamówiona,olej do silnika , olej do skrzyni, przwód hamulcowy od strony pasazera tez wskoczy nowy...wywale tazke miske olejowa bo ta ktoś spawał i wstawie swoja z c20xe

ściagnałem zderzak z przodu i okazao sie , ze intercooler jest dziurawy wiec idzie na smietnik a zakupiłem nowy wraz z nowymi wszystkimi silokonami,opaskami..

przy okazji juz zrobie troszke wydech..Dp 3cale( ponoc wysłany od Materaca),zakupiłem v0banda i metr rury 3 cale zeby chociaż wydech na nowo do połówy naarzie zrobic..oto kilka fotek z prac

sam_2795_min.jpg sam_2796_min.jpg sam_2797_min.jpg sam_2798_min.jpg sam_2800_min.jpg sam_2801_min.jpg

sam_2802_min.jpg sam_2803_min.jpg sam_2804_min.jpg sam_2807_min.jpg sam_2805_min.jpg sam_2808_min.jpg sam_2809_min.jpg

---------- Post dopisany 05-05-2014 at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany 02-05-2014 at 22:28 ----------

amorki wróciły już z regeneracji...zakupiłem uszczelke miski victora reinza i rozebrałem skrzynie ..troszke sie narobiło;) :wstyd:

sam_2811_min.jpg sam_2812_min.jpg sam_2810_min.jpg sam_2813_min.jpg sam_2815_min.jpg

Opublikowano

Bardzo fajnie się przegląda ten wątek :) przypominają się czasy mojego pierwszego auta :)

powodzenia :thumbup1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dzisiaj doszedł od Materaca Dp ..od razu został owiniety bandażem...przyszło takze nowe sprzegło, ale neistety pod płaski zamach a ja mam niestety garnkowy ...(chyba , ze ktoś chce za tyle ile dałem komplet luk 425 zł z wys)

dzisiaj takze wykreciłem kolanko Dp i ściagnałem kołoz amachowe celem sprawdzenia stanu simeringu wału.. zamówiłem takze nowe odboje amorów

sam_2816_min.jpg sam_2817_1_min.jpg sam_2818_1_min.jpg sam_2820_min.jpg

za zderzak zapewne bede zlinczowany , ale niestety tak musi byc celem lepszego chłodzenia..oczywiście byłem w wydziale komunikacji i droga kretactwa i oszustwa załatwiłem sobie rejestracje kwadratowa na przód i niebawem ja odbiore.. w zderzak zapewne wpadnie wiejski siateks;P

sam_2821_min.jpg

i jest takze znaczek na kalpie tył ale to juz ze 3 miesiace sie z nim woże i sie zapomniałem pochwalic;P

sam_2822_min.jpg

---------- Post dopisany 14-05-2014 at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany 07-05-2014 at 22:05 ----------

autko poskładane..oto kilka fotek..po zamontowaniu tego Intercoolera czuć róznice..tamten to był poprostu śmeitnik dziurawy i tyle..

jeszzce musze znaczek nalepic , sanki dobrze dokrecic bo leko stukaja, ogólenie posprawdzac wszystko...uszczelka victora zamontowana, miska z moejgo silnika starego takze, przewód hamulcowy nowy wskoczył,przy okazjimontazu Dp od Materaca musiałem troche obciać skrzynie (zbedne odlewy)

sprezyny od BIGiego zamontowane i auto poszło mocno do góry..przynajmniej nie bede haczył DP ...

sam_2848_min.jpg sam_2849_min.jpg sam_2852_min.jpg sam_2853_min.jpg sam_2855_min.jpg

sam_2861_min.jpg sam_2866_min.jpg sam_2867_min.jpg sam_2874_min.jpg sam_2875_min.jpg

Opublikowano

przypomnialo mi sie moje drugie auto.

Opel calibra :decayed:

14 lat temu robil zamieszanie:banan::polew:

Przejazd kolegi 2.0 LET pamietam do dzis:naughty:

Opublikowano
  • Autor

ja to ma od 8 lat jako zabawke:)