virus191 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Witam, coś mi się tłucze w okolicach prawego koła, od dziś także w lewym. Stuki te pojawiają się tylko przy zjeździe z gór, rzadko na prostej drodze. Dźwięk przypomina trochę jak by się coś odbijało. Kiedyś myślałem, że to niedokręcona plastikowa osłona silnika. Trochę właśnie ten dźwięk przypomina odbijający się plastik.
pepik Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Sprawdz górne wahacze i mocowanie amortyzatorów, ale raczej wahacze będą winowajcą.
Grzesiekkbc Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Mam to samo, tłucze się na zjazdach z górki i powolnej jeździe na jedynce po małych wybojach. Podjadę na diagnostykę ale wątpię żeby coś wypatrzyli bo zawias spuszczony na maxa w dół. Trzeba będzie chyba auto na lewarek dać i ręcznie sprawdzać.
jkr80 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Sprawdźcie sprężyny. Potrafią czasem walić zwój o zwój właśnie na dołkach. To oczywiście ekstremum ale możliwe.
virus191 Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Opublikowano 12 Listopada 2011 Prawy banan, wymieniony i wszystko gra.
Rekomendowane odpowiedzi