agaa2222 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Witam wszystkich, w mojej A4 mam radio jak na foto (chyba Concert II), chciałbym zamontować RNS-E. Pytanie do osób które temat przerobiły - jakie elementy są potrzebne do tego zabiegu? Jakie koszty ? pozdrawiam
Bromchit Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Tutaj masz wszystko opisane http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12081.0
erniorzegow Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Cześć masz sprawne te radyjko bo kolega ma takie radio i coś mu szfankuje morze się dogadacie jest też ze śląska
agaa2222 Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 Działa świetnie i bez problemów, jednak na ten moment nie będę się go pozbywał, rns-e jest w planach ale narazie zakupiłem skórzane foteliki w full opcji, jeszcze w planach felgi 18 pozdrawiam.
Mike_G_A4 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 W razie czego ja będę miał Concerta na sprzedaż napisz do mnie na maila ([email protected]) podrzuce zdjęcie.
Rekomendowane odpowiedzi