Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] FMIC,t130,PD130,Chip by CompSport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie a ja mam takie pytanko, chce wyciagnac z mojego 110-130ps, i tu rodzi sie pytanie, czy przy tym przebiegu da sie to zrobic... ktore wyjscie byloby lepsze turbina od AFN i chip, czy turbina od AWX, czy moze sam chip, no i czy przy wymianie turbo trzeba cos jeszcze wymieniac???

pierw wtryski+czip=okolo 130KM

mozesz mi podac przyblizone koszty tych operacji...

Opublikowano

No gratki Tukanik , w koncu bedziesz 1Z objezdzal :P :P :P:evil:

Opublikowano

ladnie i bezpiecznie ... czekam na wiecej ... :naughty:

Opublikowano

No nie jest to koks, ale spokojnie węgiel drzewny jak narazie. :>

Musiałem to napisać. Tukan mody :notworthy:, czekam na definitywny koniec i wykres. :th:

Opublikowano

to sie jeszcze okaze :evil:

Opublikowano

bida panie... emerytura... :wink4: 320Nm to ja w serii na AJM'ie mialem :afro: czekam na porzadny wykres

Ile niutonkow Ci wyszlo w serii?

Opublikowano
  • Autor

bida panie... emerytura... :wink4: 320Nm to ja w serii na AJM'ie mialem :afro: czekam na porzadny wykres

Ile niutonkow Ci wyszlo w serii?

Bylo cos kolo 290.Nie chodzi o max Nm tylko o zakres,Powinines to widziec a poza tym sprzeglo nie pozwala na wiecej ;( Narazie jest super,jak bedzie kasa na sprzeglo to bedzie mocniej.A na jakiej hamowni byles??Jesli V-Tech to wybacz :sick3::decayed:[br]Dopisany: Marzec 01, 2008, 10:51:46 _________________________________________________

to sie jeszcze okaze :evil:

Wsysne cie jedna z rur :polew:
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

wygląda :kox: wypasss. przyznam, że sam bym sobie tak urządził przód, zderzak i fmic siedzi pieknie.

Opublikowano

od czego masz IC??

Opublikowano
  • Autor

Kupiony na oko(sa tez takie na allegro) i pasował idealnie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tukan , kiedy koniec ??? :mysli:

Opublikowano

Tukan jak wymienisz sprzęgło to zamontuj jeszcze turbo KKK z BRD wtedy będzie koło 200km. Bo z AWXa to więcej jak 170 będzie ciężko zrobić.

Opublikowano
  • Autor

Jak zbiore troszke kasy,mam teraz inne wydatki jak auto....Ale mysle ze no własnie nie wiem kiedy :kox:[br]Dopisany: Czerwiec 05, 2008, 05:11:49 _________________________________________________

Tukan jak wymienisz sprzęgło to zamontuj jeszcze turbo KKK z BRD wtedy będzie koło 200km. Bo z AWXa to więcej jak 170 będzie ciężko zrobić.

Jak mi dasz kasiore na BRD i znajdziesz turbo to dla ciebie zrobie 200 :naughty::decayed: O 200km w AJM zapomnij bez dołu ze 130 :thumbdown:
Opublikowano

Tukan masz w zbiorniku pompe paliwa i czy masz chlodnice paliwa zamontowana i gdzie

Opublikowano
  • Autor

Tukan masz w zbiorniku pompe paliwa i czy masz chlodnice paliwa zamontowana i gdzie

Chyba wszystkie PD maja pompy w bakach ale moge sie mylic.Chlodnicy paliwa nie mam no chyba ze sa seryjnie ale watpie
Opublikowano

No wlasnie ja robilem SWAP-a z 1Z na AWX i mi nie zalozyli pompy do zbiornika i teraz musze cos wyrezac z ta pompa bo od AWX nie brdzie pasowac do zbiornika B5 bo chyba ty masz taki sam zbiornik jak ja ciekawe czy twoja pompa by pasowala do mnie . Nie chcesz sprzedac :polew:

A co do chlodnicy paliwa to tez powinienes ja miec bo w AWX jest pod podloga tyle ze tam jest inna podloga . Musze poszperac w ETCE co ty masz za pompe moze uda sie cos splodzic :kox:

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie ja robilem SWAP-a z 1Z na AWX i mi nie zalozyli pompy do zbiornika i teraz musze cos wyrezac z ta pompa bo od AWX nie brdzie pasowac do zbiornika B5 bo chyba ty masz taki sam zbiornik jak ja ciekawe czy twoja pompa by pasowala do mnie . Nie chcesz sprzedac :polew:

A co do chlodnicy paliwa to tez powinienes ja miec bo w AWX jest pod podloga tyle ze tam jest inna podloga . Musze poszperac w ETCE co ty masz za pompe moze uda sie cos splodzic :kox:

Powodzenia w ,,płodzeniu'' moze cos z tego sie urodzi :decayed: :th:
Opublikowano

Jak zbiore troszke kasy,mam teraz inne wydatki jak auto....Ale mysle ze no własnie nie wiem kiedy :kox:[br]Dopisany: Czerwiec 05, 2008, 05:11:49 _________________________________________________

Jak mi dasz kasiore na BRD i znajdziesz turbo to dla ciebie zrobie 200 :naughty::decayed: O 200km w AJM zapomnij bez dołu ze 130 :thumbdown:

Kasiory ci nie dam :wink4: ale turbo z BRD moge załatwić w dobrej cenie

Opublikowano

Jarol napisz gdzie takie turbo dostac w dobrej cenie :mysli: