kamilg.86.86 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Witam Dziś rano babka wjechała mi w tył mojej A4, zderzak jest przerysowany i po lewej stronie pod lampą przesunięty w stronę przodu auta ok 2cm (nie zgrywa się z listwą pod lampą) w trakcie kolizji otworzyła mi się klapa bagażnika ale dobrze się zamyka, innych uszkodzeń nie widzę i nie wiem czy coś pod zderzakiem się nie uszkodziło. proszę Was o poradę czy robić to bezgotówkowo w jakimś warsztacie czy wziąć kasę(ale jak wycenią na 300zł to nie wystarczy na lakierowanie)
pioteros Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 moj znajomy mial bardzo delikatna stluczke maganką starszą, koleś się zagapił i go puknął, pogiął mu tablicę rejestracyjną i miał jedną ryskę na zderzaku, dosłownie ryskę, ale podjechał do serwisu Renault do rzeczoznawcy i okazało się że jeszcze belka pod zderzakiem jest bardzo delikatnie wgięta, czyli że jest uszkodzona - do wymiany, szkoda została wyceniona na 6000 złotych, tak więc nawet się nie zastanawiaj tylko jedź do rzeczoznawcy do ASO serwisu, możesz dostać dużo więcej
quake_cos Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Dokladnie ja Pioteros, miałem tak w corolli babka ledwo mnie dotknela, nic nie było widać poza tym ze klapa po zamknieciu jak by wchodzila glebiej o 1mm w aso okazalo sie ze belka ruszona a ze byla zardzewiala to wymiana calej - 5 tys
kamilg.86.86 Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 a jaki koszt takiej wyceny w ASO ok już wiem 200zł dzwoniłem do ASO w Gdańsku i tu jeszcze jedno pytanie jak będę miał wycenę naprawy z aso to czy muszę wtedy naprawiać auto w aso bezgotówkowo
Rekomendowane odpowiedzi