huberts Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 W mojej kochanej Audusi pojawił się problem, otóż rano po przetrzymaniu jej w zimnej wiacie, odpaleniu eleganckim włączam radio i no właśnie. Mam problem. Otóż radio wariuje, nie reaguje na zmienianie poziomu głośności, albo wyje, albo się gasi - samo wariuje. Po rozgrzaniu jest już elegancko, działa jak ta lala i śmiga bez problemu. Na początku pomyślałem, że to potencjometr, tylko po wyszukaniu w wujku google problemu, ukazują się zapiski odnośnie uszkodzonego procesora dźwięku i teraz pytanie, czy można to naprawić, czy jest sens i opłacalność. Nie powiem jest to dość uciążliwe, bo jadąc rano do szkoły nie mogę sobie radyjka puścić Ew. jeżeli ten problem jest nie rozwiązywalny w normalnej cenie (tj. nie przekraczającej wartości samego radia), znajdzie się na forum ktoś kto chciałby odsprzedać chorusa, concerto (z naciskiem na to drugie), oczywiście sprawne i w rozsądnej cenie
Viwaldi Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Nic nowego w temacie tego radia. Zajrzyj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=24032.0
Rekomendowane odpowiedzi