Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 avf] Black Edition full S-line :)+ Bixy + KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fanta a Ty ze wstydu wyrzuciłeś swoją B6 z podpisu..? :decayed:

Że niby masz inną pasję... :grin:

fanta po prostu jest za***istym maruda i on czasami musi dostac w leb hehehe:wink:

wypraszam sobie tego marude :ssij: ja po prostu muszę mieć wszystko na cacy a nie byle co :decayed:

Opublikowano
:shock3:

ależ jest d_opierdol :kox:

Pablo świetna robota :slina:

a dziekuje milo slyszec ale musimy sie zgadac na jakiegos spota bo chcial bym wkoncu zobaczyc jak dokur... to twoje autko :kox::slina:

no musimy, bo coś serio nie możemy się zgadać :kwasny:

a autko jedzie normlanie jak to autko.. nic specjalnego chociaż jak ją kupiłem to przez pierwszy tydzień mi sie wydawało że zapirdala :grin:

Opublikowano
  • Autor

wypraszam sobie tego marude :ssij: ja po prostu muszę mieć wszystko na cacy a nie byle co :decayed:

wiem wiem Fantowski i to mi sie podoba:thumbup1:

---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ----------

no musimy, bo coś serio nie możemy się zgadać :kwasny:

a autko jedzie normlanie jak to autko.. nic specjalnego chociaż jak ją kupiłem to przez pierwszy tydzień mi sie wydawało że zapirdala :grin:

nawet nie mow ze to nie jedzie bo grzeszysz heheheh

napewno widzimy sie w katowicach na summer:decayed:

Opublikowano

wiem wiem Fantowski i to mi sie podoba:thumbup1:

:decayed:

dostałeś właśnie cynka, że jest fajne autko z 88 rocznika w bdobrym stanie do wyrwania w całkiem fajnej kasie.. :kox: czekam na zdjęcia

Opublikowano
  • Autor

dostałeś właśnie cynka, że jest fajne autko z 88 rocznika w bdobrym stanie do wyrwania w całkiem fajnej kasie.. :kox: czekam na zdjęcia

a co takiego??

Opublikowano

a co takiego??

kredens :naughty:

Opublikowano

Fanta weź od razu całą meblościankę :polew:

Opublikowano
  • Autor

Fantowski ale to trzeba naprawde strasznie duzo kasy miec na taka zabawe:facepalm:

Opublikowano
Fantowski ale to trzeba naprawde strasznie duzo kasy miec na taka zabawe:facepalm:

a kto Ci powiedział, że ja jej nie mam ?? :decayed::grin::whistling::wink:

Opublikowano

No i to jest właśnie pasja... :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

a kto Ci powiedział, że ja jej nie mam ?? :decayed::grin::whistling::wink:

ale ja wcale nie mowie ze ty jej nie masz bo wiem ze ja masz ale po prostu chcialem byc dobry i powiedziec :decayed:

Opublikowano

Jak dla mnie to prze kozacko wygląda twoja czarnula. Zazdroszczę w uj i gratuluje takiej fury.

Opublikowano
  • Autor

dziekuje milo slyszec zawsze chcialem zeby moje autko bylo inne niz wszystkie:decayed:

Opublikowano

He też bym tak chciał żeby każdy się zachwycał moim autem i wyróżniało się z tłumu ale to hohohooooo daleka droga i to nie wiadomo czy będzie się czym zachwycać kiedyś :wink:

Opublikowano
  • Autor

oj bedzie bedzie bo juz jest a duzo jeszcze przed toba :decayed: jezeli chodzi o liste modow to sporo tego jest :decayed:

Opublikowano
qpv.th.jpg ale ślicznotka-f*ck
Opublikowano

nigga :decayed:

Opublikowano

Murzyn:decayed::kox:

Opublikowano

Kosa z tej audi,zawsze to jakiś wzór do naśladowania. ten gwint Kw to z allegro co?