Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 avf] Black Edition full S-line :)+ Bixy + KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
z tym pieskiem to bylo tak ze barany zamiast dac asfalt to zrobili smole i pies przechodzac przez droge stanol no lapki sie zapadly ta smola normalnie na zywca wtopila mu sie w lapy:facepalm:

to akurat moje okolice :decayed:

widziałem pare razy w Łodzi z kolei jak krwiożerczy asfalt utopił autobusy :facepalm::polew:

tu jedno wideo z sieci, więc nie narzekajcie

:decayed:

już to widze jak Pablo zwija asfalt zderzakiem :decayed:

Opublikowano
z tym pieskiem to bylo tak ze barany zamiast dac asfalt to zrobili smole i pies przechodzac przez droge stanol no lapki sie zapadly ta smola normalnie na zywca wtopila mu sie w lapy:facepalm:

to akurat moje okolice :decayed:

widziałem pare razy w Łodzi z kolei jak krwiożerczy asfalt utopił autobusy :facepalm::polew:

tu jedno wideo z sieci, więc nie narzekajcie

:decayed:

już to widze jak Pablo zwija asfalt zderzakiem :decayed:

i jedź Pan później na glebie :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Panowie i Panie autko niestety na sprzedaz musi isc bo jakas k**wa sie uwziela na mnie dobrze wiem kto ale oczywiscie policja nie moze nic zrobic pomalowal mi drzwi sprejem :facepalm: szkoda auta na gorsze sprawy

Opublikowano

To do bagażnika dziada i do lasu na wycieczkę z bejsbolem przewieź. :baseball: Skuw....syny jeb...ne no kogoś boli że ktoś może mieć lepiej jak on.:facepalm:

Opublikowano

Co ty mówisz :shock3:

---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:52 ----------

Trzeba się zająć chłopem a nie z tego powodu sprzedawać dorezane auto bo kupisz inne i co? Już będziesz miał spokój?

Opublikowano
  • Autor

pablo nie bedzie tak bolalo k**wa az mi sie plakac chce :facepalm:

Opublikowano

Paweł prześpij się i jutro powiedz że zmieniłeś zdanie i nie sprzedajesz bo :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

niestety decyzja zapadla nawet nie wiesz jak mi jej szkoda :wallbash::cry:

Opublikowano

ehh no co za skur.... jak tak można , jak można na aucie się wyżywać:kwasny:

betonowe buciki do do stawu z nim

Opublikowano
  • Autor

w sumie gosciem tez sie bedzie trzeba zajasc bo tak nie moze byc a polskie prawo ma obywateli w d*pie wiec i tak mi nic nie zrobia

Opublikowano

Weź hu...a złap wieczorem wpier..ol mu albo wywieź daleko wpier...ol i zostaw niech wraca z buta i przemyśli swoje zachowanie ku**s.

Opublikowano
  • Autor

on juz zycia nie ma bo ruszyl moje auto ale wiesz najbardziej czego tu zal :facepalm: czlowiek sie stara za***iście zeby to wygladalo a przyjdzie jakis pajac i zrobi takie cos

Opublikowano

No wierzę ci ja jakby moją a4 ktoś ruszył to odrazu bym leciał i zajeb...ł gościa bo człowiek dba lepiej jak o kobietę a jakiś uj ci przyjdzie i rozpier...oli:facepalm:

---------- Post dopisany at 00:29 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ----------

I nie łam się pablo nie sprzedawaj kup jakiś dupowóz byle był jakiś parch a4 oddaj do kogoś na przechowanie narazie i działaj z bydłem niech mu pójdzie pała po kręgosłupie bo inaczej się nie nauczy dziad. :baseball:

Opublikowano

Tylko sprajem zwykłym pomalował? I co dokładnie? To bez problemu powinno zejść za pomocą ekstrakcyjnej..

Opublikowano
  • Autor

dzis nie mysle zobaczymy jutro co i jak wiem ze autko na pewno musze sprzedac a z gosciem jakos to zalatwie

---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:37 ----------

Tylko sprajem zwykłym pomalował? I co dokładnie? To bez problemu powinno zejść za pomocą ekstrakcyjnej..

drzwi prawe przednie i tylne uszczelka i szyba

---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:38 ----------

wlasnie mam nadzieje ze nie trzeba bedzie malowac boku

Opublikowano

Kur..a zajeba..bym chłopa za to. Odrazu z pałą bym mu rozpier..olił jego złoma a potem wjeb..ł tak że by przez miesiąc nie wyszedł z domu serio.

Opublikowano
  • Autor

juz dzis mialem starcie z nim pojechalem do niego matka jego zadzwonila po policje ze mu sie wlamuje do domu oczywiscie poczekalem na nich no i wielki kozak nie wyszedl dopuki policja nie przyjechala a pozniej przy nich to pyskowal ostro kozak. Jutro kolejne starcie

Opublikowano

Z chęcią bym ci pomógł mu doj*b..ć :baseball:

Opublikowano

quwa normalnie dramat :facepalm: i to tak bez powodu,dla jaj tak sobie maluje :baseball:

nic tylko .uja złapać do lasu wywieść i niech z gołą d*pą wraca do domy

Opublikowano

Nic k...wa nie rozumiem - że niby jak zaczniesz na piechte chodzić to przestanie się gość dopi...lać? albo jak zmienisz auto to odpuści...? Do każdego Twojego furacza się doyyebie choćby to maluch był... Weź zainwestuj w jakąś ukrytą kamerę czy cuś bo to jaja rzewne są :facepalm: