Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 avf] Black Edition full S-line :)+ Bixy + KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chłopaki mają racje, nie sprzedawaj auta z powodu jakiegoś idioty, daj autko na przetrzymanie do jakiegoś znajomego albo ktoś z forum może mieszka w pobliżu to może zaoferuje pomoc, ja mam dwa wolne garaże ale mieszkam trochę daleko od kolegi. kup jakiś dupowóz i tak jak napisał kolega wyżej jakąś kamerke, złap typa i z nagrniem na policję........ a co do typa to wp***** powinien dostać i to konkretny za to co zrobił

Opublikowano

Swoją drogą Paweł co Ty gościowi zrobił że sie tak dopier...la? :decayed:

Opublikowano

Gdzie trzymasz auto? Ogólnodostępny parking? Nie jesteś w stanie zrobić jakiegoś quasi monitoringu?

Nagraj raz idiotę i po sprawie... a najlepiej sprowokuj go do czegoś, nagraj video, albo sam głos i tyle. Wystarczy, że Ci zacznie grozić, albo się do czegoś przyzna i masz piękny materiał żeby typa ud***ć.

Wy tu piszecie o jakims wpi#*dolu, pałach... dorośnijcie ludzie, naprawdę.

Opublikowano
Gdzie trzymasz auto? Ogólnodostępny parking? Nie jesteś w stanie zrobić jakiegoś quasi monitoringu?

Nagraj raz idiotę i po sprawie... a najlepiej sprowokuj go do czegoś, nagraj video, albo sam głos i tyle. Wystarczy, że Ci zacznie grozić, albo się do czegoś przyzna i masz piękny materiał żeby typa ud***ć.

Wy tu piszecie o jakims wpi#*dolu, pałach... dorośnijcie ludzie, naprawdę.

Czy kolesia dorwiecie i wywieziecie do lasu, czy tez pałą go złoicie to i tak nie wiele da, ba pójdzie z takim czym na pały i przesrane w druga strone ;)

Flyer z kamera i głosem to i tak nic pewnego, u mnie był przypadek że koles otworzył sklep [osiedlowy] i parę okolicznych dzieciaków i innych prostaków zaczęło wyjeby*ać mu towar i to na kozaku podchodzi do lady i jebs zgrzewka tego czy tamtego, kamera była, głos był, wszystko było tak że powinny pały przyjść i zawinąć całą "ekipe" , a nie zrobili nic. Po jakimś czasie gość nie wytrzymał i zamknął sklep bo ani policja ani ktokolwiek inny nie pomógł...

Opublikowano

Paweł a co Ty palantowi zrobiłeś, że tak Cię (Twoje auto) męczy? :kwasny:

Opublikowano
Flyer z kamera i głosem to i tak nic pewnego, u mnie był przypadek że koles otworzył sklep [osiedlowy] i parę okolicznych dzieciaków i innych prostaków zaczęło wyjeby*ać mu towar i to na kozaku podchodzi do lady i jebs zgrzewka tego czy tamtego, kamera była, głos był, wszystko było tak że powinny pały przyjść i zawinąć całą "ekipe" , a nie zrobili nic. Po jakimś czasie gość nie wytrzymał i zamknął sklep bo ani policja ani ktokolwiek inny nie pomógł...

Tak, ale jeśli typ nie ma odwagi nawet stanąć twarzą w twarz, to podejrzewam, że taki zgłoszenie na policję w postaci nagrania szybko załatwi temat na amen.

Opublikowano
  • Autor

temat dzis zgloszony zobaczymy czy policja cos zrobi czy nie. Flyer ja go glownie stawiam w garazu albo na parkingach ale widzisz wczoraj go postawilem na normalnym parkingu i co :( ten gosc to jest byly mojej dziewczyny caly czas ja nachodzi odgraza sie itp dam pozniej zdjecie teraz jade do s+ moze oni mi to spoleruja

Opublikowano

więc się wszystko wyjaśniło czemu cię nęka :decayed:

Opublikowano

heh, miałem taki sam problem, to naprawde wrzód na d*pie z ktorym ciężko walczyć :facepalm:

Opublikowano
temat dzis zgloszony zobaczymy czy policja cos zrobi czy nie. Flyer ja go glownie stawiam w garazu albo na parkingach ale widzisz wczoraj go postawilem na normalnym parkingu i co :( ten gosc to jest byly mojej dziewczyny caly czas ja nachodzi odgraza sie itp dam pozniej zdjecie teraz jade do s+ moze oni mi to spoleruja

ale to jest proste, idziesz na policję i składasz (dziewczyna) zawiadomienie o nękaniu, idziesz do adwokata i działasz. Inaczej się nie da. Co to da że mu wjebiesz ? Oskarży Cie on i jeszcze kasę będzie chciał wyciągnąć. Musimy tu myśleć racjonalnie, nie emocjami.

Opublikowano
ale to jest proste, idziesz na policję i składasz (dziewczyna) zawiadomienie o nękaniu, idziesz do adwokata i działasz. Inaczej się nie da. Co to da że mu wjebiesz ? Oskarży Cie on i jeszcze kasę będzie chciał wyciągnąć. Musimy tu myśleć racjonalnie, nie emocjami.

Otóż to! :good:

Opublikowano

Jak sprzedasz A4 to on będzie miał satysfakcję i wyjdzie że on dopnie swego .

Uważam że nie powinineś się poddawać i tak jak koledzy wyżej piszą - zgłoś zawiadomienie o nękaniu .

Opublikowano

Dokładnie jak piszą poprzednicy, nie daj sie, bo dokladnie o to mu chodzi, idąc tą drogą musialbys zmienic dziewczyne i miasto, a to nie ma sensu

Opublikowano
  • Autor

to jest wlasnie taka meda zobaczcie co zrobi :facepalm:

1450efeef805836em.jpg

ale juz wyglada tak:wink:

ac3f4a04054662b1m.jpg

Opublikowano
:facepalm:
Opublikowano
  • Autor

no wlasnie masakra :facepalm:

Opublikowano

Jeb..ny, jak Ci to wyczyscili? Placi sie za element czy jak?

Opublikowano

Jakbyś rzeczywiście Paweł chciał sprzedać autko to daj znać...;)

gość jest chyba jakiś nie teges...brakuje mu na pewno czegoś. A4 doprowadzone już do porządku ładnie

Opublikowano
  • Autor
Jeb..ny, jak Ci to wyczyscili? Placi sie za element czy jak?

nie za calosc ale to mam tam dobre ceny u nich bo kuzyn bardzo duzo z nimi dziala ale z czystym sercem moge chlopakow polecic

Opublikowano

czyli auto zostaje :wink: zrób tak jak kolega napisał, złóżcie zawiadomienie o nękaniu niech dziewczyna zezna na policji, dołóż zdjęcia jako dowód i dobrego adwokata i typ będzie miał "koło d*py" dostanie wezwanie na policję i może spuchnie jak zobaczy że to już nie przelewki z twojej strony