seves Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 no warto warto niunia piekna tak jak i moja toż to masakra jak Kobieta musi się upominać o komplement śliczna śliczna ta Twoja furka Truskaweczko:wink: choc wiele nie widać
pablo_ua4 Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Opublikowano 20 Listopada 2012 no warto warto niunia piekna tak jak i moja toż to masakra jak Kobieta musi się upominać o komplement śliczna śliczna ta Twoja furka Truskaweczko:wink: choc wiele nie widać hehehe ja dopiero zaczne slodzic jak zobacze
seves Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Kobieta ma usłyszeć to co chce, o szczegóły i dlaczego tak sie dzieje mnie nie pytaj - nigdy tego nie rozumiałem ale jesli tak się dzieje jest usmiechnięta i szczęśliwa
pablo_ua4 Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Opublikowano 20 Listopada 2012 seves kobiety nigdy nie zadowolisz choc by nie wiem co czlowiek robil to nie ma ch..
H4mm3R Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Kobieta ma usłyszeć to co chce, o szczegóły i dlaczego tak sie dzieje mnie nie pytaj - nigdy tego nie rozumiałem ale jesli tak się dzieje jest usmiechnięta i szczęśliwa Powiedział ten co laski niema
seves Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Kobieta ma usłyszeć to co chce, o szczegóły i dlaczego tak sie dzieje mnie nie pytaj - nigdy tego nie rozumiałem ale jesli tak się dzieje jest usmiechnięta i szczęśliwa Powiedział ten co laski niema a bo tak szczerze to jeśli chodzi o "moje" laski to jakoś na dłuższą metę mi to nie wychodzi, bo nie umiem kłamać jak chodzi o koleżanki to jestem w tym mistrzem
pablo_ua4 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 seves to na szkolenie musisz mnie wziasc
seves Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 kłamanie nie zawsze = uwodzenie a miałem na myśli że jestem mistrzem w słodkich kłamstwach
H4mm3R Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 kłamanie nie zawsze = uwodzenie a miałem na myśli że jestem mistrzem w słodkich kłamstwach A krowa która dużo muczy, mało mleka daje
seves Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 kłamanie nie zawsze = uwodzenie a miałem na myśli że jestem mistrzem w słodkich kłamstwach A krowa która dużo muczy, mało mleka daje pewnie tak jest ---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- Pablo tak jak pisałeś staraliśmy się rozruszać na nowo ten wątek ale coś nam nie idzie nie mam już pomysłów:doh:
pablo_ua4 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 kłamanie nie zawsze = uwodzenie a miałem na myśli że jestem mistrzem w słodkich kłamstwach A krowa która dużo muczy, mało mleka daje pewnie tak jest ---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- Pablo tak jak pisałeś staraliśmy się rozruszać na nowo ten wątek ale coś nam nie idzie nie mam już pomysłów:doh: jak to seves to nie podoba ci sie moj watek?
seves Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 chodziło mi o to że pisałeś - pamiętasz - że ostatnio mało sie dzieje w wątku i żebysmy z Hammerem ponabijali postów a wątek masz świetny
pablo_ua4 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 hehehe co za typ to ile place hehehe
Gość Edyta Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 seves kobiety nigdy nie zadowolisz choc by nie wiem co czlowiek robil to nie ma ch.. tu sie z toba nie zgadzam widze niezle wam sie temat rozwinal
pablo_ua4 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 seves kobiety nigdy nie zadowolisz choc by nie wiem co czlowiek robil to nie ma ch.. tu sie z toba nie zgadzam widze niezle wam sie temat rozwinal bo jestes kobieta i dlatego a kobieta nie potrafie sie do czegos przyznac
Gość Edyta Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 tyle ze nie wszystkie sa takie same
pablo_ua4 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 tyle ze nie wszystkie sa takie same yhym roznia sie tylko wygladem hehehe
P-U-M-A Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 oj uwierz ze nie tylko tym Edytko, Pawełek miał tylko chłopaków to nie wie jak to dokładnie jest:polew:
Rekomendowane odpowiedzi