hosearkadio Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 witam! mam pytanko....niedawno kupiłem samochód,poprzedni właściciel przy sprzedaży auta powiedział ze jest w nim nagłośnienie bose....jak ma to sprawdzić?...po załączeniu radia nie pojawia się logo .... na głośnikach tez nie widzę logo ...jak można to jeszcze sprawdzić?
ogion Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Jeśli masz faktycznie bose to powinny być loga na osłonach głośników i wyświetlać się napis bose przy włączaniu radia. Dodatkowo możesz sprawdzić vagiem kodowanie-> będziesz miał pewność.
hosearkadio Opublikowano 21 Października 2011 Autor Opublikowano 21 Października 2011 nie wyświetla mi się napis i na głośnikach ,tez nie mam loga.. pozostaje tylko chyba sprawdzić vagiem
ogion Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Jeśli to bose to w kodowaniu czwarta cyfra powinna być jednyką: 00x?x: Soundsystem -Korrektur 0 - Standard (kein Bose-Soundsystem) 1 - Bose-Soundsystem
hosearkadio Opublikowano 21 Października 2011 Autor Opublikowano 21 Października 2011 jak się sprawdza tym vagiem?...jestem jeszcze laikiem w tych sprawach
cougarr2 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 mi się wydaje ze poprzedni własciciel zrobił cię w jajko, skoro nie ma ani logo na osłonkach, ani nie pojawia się logo przy włączeniu radia to mi się wydaje że to nie jest bose
tomaszstn Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 witam! mam pytanko....niedawno kupiłem samochód,poprzedni właściciel przy sprzedaży auta powiedział ze jest w nim nagłośnienie bose....jak ma to sprawdzić?...po załączeniu radia nie pojawia się logo .... na głośnikach tez nie widzę logo ...jak można to jeszcze sprawdzić? Otwórz boczek po lewej stronie w bagażniku i jeśli będziesz miał pod zmieniarką na obudowie suba napis nokia to zostałeś nabity w butelkę
hosearkadio Opublikowano 22 Października 2011 Autor Opublikowano 22 Października 2011 zmieniarkę mam po prawej stronie w bagażniku lecz nie w schowku
ogion Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Odpalasz vaga, wybierasz kanał ->56-radio i tam Ci się powinno wyświetlić w którymś okienku kodowanie- ciąg 5 cyfr
hosearkadio Opublikowano 22 Października 2011 Autor Opublikowano 22 Października 2011 ok spróbuje tak zrobić
Luka3s Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 nie widziałem jeszcze chyba bose bez logo na osłonkach to po 1, po 2 skoro się nie wyświetla napis to chyba poważnie zrobił Cię w bambuko i może to tylko nagłośnienie NOKIA
tomaszstn Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 zmieniarkę mam po prawej stronie w bagażniku lecz nie w schowku Chyba po lewej stronie. Skoro masz tam zmieniarkę to masz suba, sprawdź czy nie ma tam pod stelażem zmieniarki napisu nokia na obudowie suba i będziesz od razu wiedział
Rekomendowane odpowiedzi