Janekx Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 nr. 5 jeszcze jako tako wygląda, ale i tak wg mnie jakoś słabo się komponuje z samochodem. Od razu widać, że to wyrób niższej jakości. Oryginalne lampy w B6 świecą ładnie, wyraźnie... w sumie nie wiem czemu ma służyć zmiana
MARCIN607 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 no i sie nie pojawia...trumniak to auto rodzinne do przewozenia lodowek,szafek itd a nie do tuningu :bicz3: :bicz3:
simon__75 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 trumniak to auto rodzinne do przewozenia lodowek,szafek itd a nie do tuningu :bicz: :bicz:
David Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 no i sie nie pojawia...trumniak to auto rodzinne do przewozenia lodowek,szafek itd a nie do tuningu :bicz3: :bicz3: trumniak to auto rodzinne do przewozenia lodowek,szafek itd a nie do tuningu :bicz: :bicz: :polew: :polew:
przepychacz Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 no i sie nie pojawia...trumniak to auto rodzinne do przewozenia lodowek,szafek itd a nie do tuningu na tej stronie jakos avantow nie ma :gwizdanie: http://www.a4mods.com/library/colors/ .. a tak się składa że znalazłem na tej stronie czarne kombi ....i białe
simon__75 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 no i sie nie pojawia...trumniak to auto rodzinne do przewozenia lodowek,szafek itd a nie do tuningu na tej stronie jakos avantow nie ma :gwizdanie: http://www.a4mods.com/library/colors/ .. a tak się składa że znalazłem na tej stronie czarne kombi ....i białe :good:
MAGIC87 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 nr. 5 jeszcze jako tako wygląda, ale i tak wg mnie jakoś słabo się komponuje z samochodem. Od razu widać, że to wyrób niższej jakości. Oryginalne lampy w B6 świecą ładnie, wyraźnie... w sumie nie wiem czemu ma służyć zmiana zalezy kto co lubi. Ja do serii nie wracam chociaz leza w szafie
?uki1984 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Jak dla mnie 1 i 3 bo to te same Jak dla mnie najładniejsze
Stichy Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Gdzies czytalem - " sedanem nawet eSa lodowki nie przewieziesz" nr 5
Rekomendowane odpowiedzi