myto Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 od kiedy gdy kupilem audi nie mialem swiatel dlugich gdy przełączam na dlugie to wszystko gasnie nic nie swieci wszystko sprawdzalem bespieczniki itp i jest ok co to moze byc?
nowal Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 99% manetka. Na forum jest opis jak rozebrać i wyczyścić. ew. mam taką manetke na sprzedaż
pepik Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 U mnie przyczyną było uszkodzenie manetki, na początek możesz spróbować psiknąć w nią np. wazelinę techniczną i rozruszać może pomoże, u mnie skończyło się wymianą manetki na nową. Rozumiem, że żarówki sprawdzałeś? Mogły się jednocześnie wypalić.
nowal Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 manetka sie nie psuje tylko śniedzieja styki. Samo psikanie nie raz pomaga ale na chwile. Majlepiej rozebrać i wyczyścic styki.
pepik Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 manetka sie nie psuje tylko śniedzieja styki. Samo psikanie nie raz pomaga ale na chwile. Majlepiej rozebrać i wyczyścic styki. U mnie aż poszedł dym z pod kierownicy (pewnie coś tam się przyjarało) i wtedy przestały działać światła więc wątpię żeby zaśniedziałe styki powodowały dym, po wymianie manetki wszystko wróciło do normy.
myto Opublikowano 22 Października 2011 Autor Opublikowano 22 Października 2011 ok dzieki jak tylko zrobie napisze co bylo:)
Rekomendowane odpowiedzi