Mordeliuss Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Witam. Ostatnimi czasy zakupiłem auto którym jeszcze się nie poruszałem na co dzień gdyż stoi u mechanika ale mniejsza o to. Przy kupnie auta zauważyłem, że jest system bose i w bagażniku po lewej była zmieniarka, z prawej strony niestety nie otworzyłem;/. Z ciekawości chciałem zapytać czy z prawej strony jest subwoffer i wzmacniacz czy sam wzmacniacz? Zastanawiam się gdyż to auto w sedanie i nie wiem czy tylko w avantach nie był sub w zamian za głośniki w półce w sedanie. Czy ktoś by mi mógł napisać jak wygląda kompletny system bose (ile głosników w sedanie a ile w avancie) audi a4 po lifcie 99r. Z góry dziękuje za pomoc.
przemciotorun Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 ja mam w przedlifcie to po dwa glosniki w przednich dzwiach, po jednym w tylnych dzwiach i dwa w tylnej polce + wzmacniacz w bagazniku po lewej stronie
Mordeliuss Opublikowano 22 Października 2011 Autor Opublikowano 22 Października 2011 czyli wychodzi na to ze w tym modelu chyba nie ma subwoffera w bagazniku tylko zastepuja go glosniki w półce z tyłu. Szukałem i nigdzie nie moge znalezc kompletnego opisu apropo sedana bo o avancie to jest multum informacji.
Kowi87 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 w sedanie nie było subwoofera
przemciotorun Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 to jest chyba z sedana, no i oczywiscie wiazka do tego....
Mordeliuss Opublikowano 22 Października 2011 Autor Opublikowano 22 Października 2011 dziekuje koledzy dowiedzialem sie co chciałem temat mozna zamknąć.
przemciotorun Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 moze nie zamykajmy tego tematu, bo w sumie ja osobiscie wyciagalem cala wiazke bose z auta i zakladalem do siebie takze moze w czyms jeszcze pomoge komus innemu
Rekomendowane odpowiedzi