mmaarrcc82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Witam wszystkich oto moja a4 b7 2.0 tdi s-line 2005r Moja czarna bestyjka Wyposarzenie: siedzenia s-line pol skora przod i tyl pelna elektryka siedzen elektryczne szyby x4 slektryczne lusterka czujnik swiatla w lusterku wstecznym(przyciemniane) szyber dach z funkcja chlodzenia wnetrza czujnik deszczu wycieraczki przod i tyl dynamiczna regulacja zasiegu reflektorow samopoziomowanie klimatronik dwustrefowy parktronic podgrzewana przednia szyba fabrycznie przyciemnione szyby podlokietnik x2 trojramienna kiera s-line pikowana pakiet chromow dodatki aluminiowe wnetrza chlodziarka w schowku czarna podsufitka jak i cale wnetrze nawi RNS-E tv dvd mp3 dwie rolety w bagarzniku pozioma i pionowa bixenony i DRL 17 fele 4x listwy s-line na progach, tempomat oryginalne dywaniki audi abs esp air bagi skrzynia 6 plus gala zmiany skora pikowana (to nie wiem czy s-line czy standard) Smiga jak wsciekla Planowane: zmiana zawieszenia (dla mnie za twarde za sztywne) grill s4 wirusik:::nowy programik(TYLKO NIE MAM NIKOGO W OKOLICY LEGNICY WROCLAWIA) wgranie polskiego do RNS-E Na razie to tyle:::Pozdrawiam wszystkich forumowiczow a4;; niech audi was prowadzi
srb38vx Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Autko fajne zmień kiere s-line z multifukcją Siemian ma na sprzedaż co masz z lusterkami więcej fotek :gwizdanie:
danielo Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Autko Białe kierunki w bixach,multi kiera i będzie Bezawaryjności życzę
M.Audi Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 ladna sztuka co do programu to w Wrocławiu maz specow od wirusow http://www.ecuproject.pl/
sysek27 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Fajny wypas, gratuluje zakupu a jesli chodzi o program to pedz do chlopakow z EcuProject Wroclaw a furacz Ci bedzie smigal az milo
ZuKeRs Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Super wypasik Poczytaj na temat silnika BLB - nie jest taki zły bo nie masz DPF jednak napęd pompy oleju jest wadliwie skonstruowany i trzeba mieć to na uwadze. Do czasu usunięcia tej wady ja z wirusem bym się wstrzymał.
mmaarrcc82 Opublikowano 23 Października 2011 Autor Opublikowano 23 Października 2011 Autko fajne zmień kiere s-line z multifukcją Siemian ma na sprzedaż co masz z lusterkami więcej fotek :gwizdanie: Wymienione i kiepsko pomalowane poprzedni wlasciciel tak zrobil ,,co do fotek to chce dodac wiecej ale nie moge bo ten program do dodawania mi odrzuca moze sa jakies limity
wrclaguna Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Skorzystaj z tego http://www.a4-klub.pl/smf/jak_wklejac_zdjecia_na_forum-t27936.0.html
mmaarrcc82 Opublikowano 23 Października 2011 Autor Opublikowano 23 Października 2011 Koledzy a jakie ma funkcje ta kiera multi... i czy bedzie pasila
danielo Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Koledzy a jakie ma funkcje ta kiera multi... i czy bedzie pasila Jak się zaopatrzysz w taśmę to będzie pasować i działać.Z kierownicy możesz sterować radiem,cd,funkcje telefonu,jeszcze jest fajny modzik SDS wybieranie głosowe.Jak o czymś zapomniałem to ktoś dopisze.
mmaarrcc82 Opublikowano 23 Października 2011 Autor Opublikowano 23 Października 2011 No nie stety multi funkcjonalnej kiery nie ma, sprawdzilem w niemieckim serwisie vin i po kodach wyposarzenia i tak wyjachala z fabryki ,dodatkowo auto bylo wyposarzone w rolete elektryczna z tylu ktorej nie ma w serwisie niemcy powiedzieli ze mogla zostac sprzedana i wymieniona na zwykla co czesto sie zdarza ,sam napewno nie wiem co sie z nia stalo ale moze tak byc
marcin_o23 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 roleta elektryczna w kombi
miodzio Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Furka fajna tylko zastanawia mnie ten przycisk obok szuflady na kubek ogólnie bardzo pozytywnie
mmaarrcc82 Opublikowano 23 Października 2011 Autor Opublikowano 23 Października 2011 roleta elektryczna w kombi Elektrische Rollos/Hunden Sicherung :::tak jest wyswietlane po kodach wyposarzenia to co do tej rolety,co mozna tlumaczyc jako ROLETA ELEKTRYCZNA/ZABESPIECZENIE PSA;OSLONA PSA to tyle co do przycisku obok stojaczka na napoje to ja go tak zmasterowalem prubujac wyciagnac rns-e kiedy jeszcze nie wiedzialem ze potrzebne sa kluczyki odblokowujace o tych kluczach znalazlem na forum thx kiere moze kupie ale narazie mi ta nie przeszkadza pieknie pasi podczas jazdy
danielo Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 co do przycisku obok stojaczka na napoje to ja go tak zmasterowalem prubujac wyciagnac rns-e kiedy jeszcze nie wiedzialem ze potrzebne sa kluczyki odblokowujace
czaki22 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 roleta elektryczna mnie zaciekawiła hmm, nikt o tym niepisał jeszcze, moze to roleta na tylne szybe w klapie ? tak jak w a6 c6 ? hmm ?
danielo Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Wydaje mi się,że Ty masz tylko grill s-line a zderzak jest seria
Rekomendowane odpowiedzi