audiczka2104 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Witam. Chciałbym zamontować w swoim Audi zmieniarkę płyt CD ale niestety nie mam pojęcia jaką (producent, model, typ). Mam w samochodzie radio Audi Symphony 1. Czy może ktoś wie jaki sprzęt będzie najlepszy? Z góry dziękuję za pomoc:). Pozdrawiam
Kowi87 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 taka bedzie pasowac http://allegro.pl/audi-a3-a4-a6-zmieniarka-6cd-i1838310842.html albo emulator zmieniarki na SD
audiczka2104 Opublikowano 23 Października 2011 Autor Opublikowano 23 Października 2011 A gdzie powinna być zamontowana ta zmieniarka? Gdzieś w bagażniku? Jeszcze jedno pytanie, co to jest ten "emulator zmieniarki na SD"?
Kowi87 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 A gdzie powinna być zamontowana ta zmieniarka? Gdzieś w bagażniku? Jeszcze jedno pytanie, co to jest ten "emulator zmieniarki na SD"? w bagażniku w schowku po lewej stronie jak stoisz do otwartego bagaja, jesłi nie miałes zmieniarki potrzebny bedzie ci stelaż i kabel podłaczeniowy Emulator zmieniarki to cos takiego http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-usb-audi-a2-a3-a4-a6-a8-tt-xcarlink-i1882493331.html Dawno na to nie patrzyłem, ale widze dodali dwie rzeczy, diode LED i przełącznik miedzy dwiema zmieniarkami
audiczka2104 Opublikowano 23 Października 2011 Autor Opublikowano 23 Października 2011 Dzięki wielkie za pomoc:).
Luka3s Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 ale drogi ten elektroniczny sprzęcik
audiczka2104 Opublikowano 23 Października 2011 Autor Opublikowano 23 Października 2011 Mam jeszcze pytanie odnośnie kabla do zmieniarki. Czy były one montowane w każdym aucie nawet mimo nie montowania zmieniarki? A jeśli u mnie niema takiego kabla to czy uda się taki kupić? Jaki to powinien być? Trzeba go podłączyć bezpośrednio od radia czy może w subooferze jest jakieś wejście?
tomaszstn Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Mam jeszcze pytanie odnośnie kabla do zmieniarki. Czy były one montowane w każdym aucie nawet mimo nie montowania zmieniarki? A jeśli u mnie niema takiego kabla to czy uda się taki kupić? Jaki to powinien być? Trzeba go podłączyć bezpośrednio od radia czy może w subooferze jest jakieś wejście? Ja miałem radio Beta i nie miałem zmieniarki ani suba. Wymieniłem na concerta. Dokupiłem zmieniarkę, stelaż, suba, ori wiązkę do suba i kabel do zmieniarki. W oryginale jeśli tego nie miałeś to kabla na pewno też nie masz. W ori wiązce jest wpleciony kabel do zmieniarki ale kolega od którego odkupowałem kabel zmieniarki sobie zostawił więc musiałem dokupić. Za coś około 70zł kupiłem na allegro. Kabel od zmieniarki wpinasz do radia.
Rekomendowane odpowiedzi