Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Radio Gamma CC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy, chciałbym się dowiedzieć kilku informacji na temat ori Radia Gamma CC Grundiga czy jakoś tak, zastanawiam się nad kupnem ori radia, ale nie wiem czy warto ? Czy lepiej dołożyć i kupić coś nieseryjnego? Powiedzcie mi Panowie czy pod to radio da się podpiąć zmierniarkę płyt ? Jak jest z tym radiem jakościowo w sensie odsłuchu, no i jakiej mocy jest to radio i czy będzie kompatybilne z nagłośnieniem NOKIA.

Bodajże było już u mnie takie radio, bo dostałem jakąś książeczkę odnośniego tego radia, dlatego się teraz zastanawiam, ale chyba panowie z komisu sobię sprzedali oddzielnie :wallbash:

A no i czy później nie będę miał problemów z wzmakiem i np tubą ?

[ pisałem ten temat w Radia Audi, a nie ukrywam że zależy mi na czasie bo mam dość ciekawą ofertę ]

Opublikowano

ale jeżeli mówisz nie to uzasadnij czemu :mysli:

Opublikowano

nie zawsze radio fabryczne to kupa :cool1: dlatego biorę pod uwagę i to radio

Opublikowano

:mysli: generalnie jak służysz w ten sposób pomocą, to daj sobię spokój, a ja poczekam na bardziej doświadczonych w tym temacie :wink4:

piona

Opublikowano

Lepszy jest concert. Gamma chyba nie ma możliwości podpięcia zmieniarki. Jak będzisz brał concerta to zwróć uwagę aby to była wersja japońska (panasonica) albo od grundica (wersja PLUS). Te wersje pozbawione są problemów z potencjometrem. Radia te rzeczywiście są gorsze od teraźniejszych niefabrycznych ale jeśli komuś zależy na wyglądzie to polecam :good:. Dokupiłem do tego zestawu zmieniarkę i jestem zadowolony. Teraz jestem na etapie montażu suba, fabrycznego nokii to jakbyś chciał wiedzieć jake odczucia będą po zamontowaniu i odsłuchu, zapraszam na PW.