Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Opaski na dolot - komplet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję informacji ile opasek i o jakiej średnicy będę potrzebował kupić na cały dolot. Ciągle łapię jakieś nieszczelności i muszę to ogarnąć. Jakie opaski polecacie ? Które węże są najbardziej podatne na przetarcia ? Na jakie miejsca zwrócić szczególną uwagę (załamania itp). Powyżej 0.7 bar słyszę wyraźny świst i turbo nie ładuje do pełna. DV mam już wymienioną. Po załapaniu temp roboczej przez chwilę trzyma 1 bar potem już jest tylko świst. [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 23:22_________________________________________________up nie wierzę że nikt tego przedemną nie robił ...

Opublikowano

Dzięki za info. Zima idzie a ja nie mam kanału żeby poleżeć i policzyć :kwasny: Mam nadzieję że ktoś kto to robił odezwie się zanim zasypie mnie śnieg na trawniku :wink4:

Opublikowano

dzięki kolego za zrzut z etki mam już poglad ile trzeba tyle że etka nie podaje średnic tylko numery katalogowe. Ja potrzebuję wymienić seryjne opaski na te które Piotrek odkopał na allegro.

Opublikowano

A np zaznaczona opaska nr 9 nie ma wymiarów 40-60x9x0,5?

Opublikowano

dzięki kolego za zrzut z etki mam już poglad ile trzeba tyle że etka nie podaje średnic tylko numery katalogowe. Ja potrzebuję wymienić seryjne opaski na te które Piotrek odkopał na allegro.

To są własnie wymiary. Zakres średnicy, szerokośc oraz grubość. Ciebie dotyczy głównie średnica jeśli chcesz zmienić na innego typu.

Opublikowano

Co do tych opasek GBS, musisz w miare precyzyjnie okreslić średnicy, poniewaz one mają mały zakres regulacji

Opublikowano

zostaje suwmiarka i gleba pod auto. :wink4:

Opublikowano

Kolego a Ty zakładasz te opaski na Tipa z kwasówki i na łączniki silkonowe?

Opublikowano

do wiosny zostaje dolot seria

Opublikowano

do wiosny zostaje dolot seria

a to nie pomoge bo własnie wczoraj zamawiałem opaski ale na łączniki silikonowe a to całkiem inne wymiary opasek :rolleyes:

Opublikowano

Kowi Ty brałeś dokładnie z tej aukcji opaski ? bo średnica by się zgadzała

Opublikowano

Kowi Ty brałeś dokładnie z tej aukcji opaski ? bo średnica by się zgadzała

Nie to przykładowa aukcja, ja brałem dawno temu u SIDa