Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gramy w BATTLEFIELD 3 » Lista graczy str. 1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak serio, to jak trafi się słaba drużyna i da się przyszpilić to nic się nie da zrobić.. :dontknow:

Zauwazylem, ze odkad przekroczylem 30lvl i korzystam z autowybierania serwera (szybka gra), to trafiam do mocniejszych skladow... mysle, ze kolo 35lvl juz nie bedzie takiej roznicy w skillu :decayed:

Też to zauważyłem jednak chyba nie chodzi o level, a bardziej dobiera po poziomie "Skill`a".

Chociaż jeszcze czasami się takie sytuacje zdażają. Szczególnie na kilku mapach szczególnie często

- Metro to jest nr 1 :decayed:

- Wielki bazar to nr 2 :gwizdanie:

Ale powinno tak być.. Szlag mnie trafia jak gram z kimś kto ledwo ogarnia pole przed samym sobą.. :thumbdown: A najlepiej to mieć takich trzech w drużynie..

Opublikowano
  • Autor

Zauwazylem, ze odkad przekroczylem 30lvl i korzystam z autowybierania serwera (szybka gra), to trafiam do mocniejszych skladow... mysle, ze kolo 35lvl juz nie bedzie takiej roznicy w skillu :decayed:

Fly jak tam frekwencja na iksie, dużo ludzi czesze :?: :naughty:

Opublikowano

Ale powinno tak być.. Szlag mnie trafia jak gram z kimś kto ledwo ogarnia pole przed samym sobą.. :thumbdown: A najlepiej to mieć takich trzech w drużynie..

taaa... najlepiej jest z takim baranem jechac, albo leciec, czasami nie zdarzysz sie katapultowac :decayed:

w pyte, caly czas mecze sa 12 vs 12, tylko kolo 1 w nocy uciekaja :)

Opublikowano

taaa... najlepiej jest z takim baranem jechac, albo leciec, czasami nie zdarzysz sie katapultowac :decayed:

w pyte, caly czas mecze sa 12 vs 12, tylko kolo 1 w nocy uciekaja :)

Sie pro znalezli,zapomnial wol jak cieleciem byl :decayed:

Fajnie macie, ja jakos nie moge znalezc czasu na granie, jak zagram 1-2 na tydzien to jest dobrze :disgust:

Opublikowano

ja mialem ostatnio troche wolnego więc troche pogralem :decayed: jakies kilka godzin dziennie :gwizdanie:

Opublikowano

ja mialem ostatnio troche wolnego więc troche pogralem :decayed: jakies kilka godzin dziennie :gwizdanie:

Musimy jeszcze skończyć calakować Co-Opa :naughty:

:polew:

Jest na to jeden sposób.. Jak wbijasz w pojazd i ktoś Cię uprzedzi w sterach..

Wchodzisz w spis graczy i sprawdzasz, który ma level :decayed: --- wtedy wychodzisz z pojazdu zanim będzie za późno.. :D

No i zachęcam do "oznaczania przeciwników i pojazdów" :wink4:

Opublikowano

Musimy jeszcze skończyć calakować Co-Opa :naughty:

:polew:

Jest na to jeden sposób.. Jak wbijasz w pojazd i ktoś Cię uprzedzi w sterach..

Wchodzisz w spis graczy i sprawdzasz, który ma level :decayed: --- wtedy wychodzisz z pojazdu zanim będzie za późno.. :D

No i zachęcam do "oznaczania przeciwników i pojazdów" :wink4:

no trzeba ten pucharek zdobyć :) i mieć to z głowy, dziś ide na nocke (koniec wolnego) ;(

kiedy Ci pasuje Nosfer ?

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no trzeba ten pucharek zdobyć :) i mieć to z głowy, dziś ide na nocke (koniec wolnego) ;(

kiedy Ci pasuje Nosfer ?

Ja nie mam stałych godzin, ale przed 19.30 bardzo rzadko gram - nawet jak mam włączoną konsolę..

Wiesz, wracam z pracy o 17.00 to tak do tej 20.00 mam czas dla syna. Jak zaśnie to mogę odpalać.

Więc tak naprawdę to musimy się łapac chyba w trakcie :wink4:

Opublikowano

kiedy Ci pasuje Nosfer ?

Ja nie mam stałych godzin, ale przed 19.30 bardzo rzadko gram - nawet jak mam włączoną konsolę..

Wiesz, wracam z pracy o 17.00 to tak do tej 20.00 mam czas dla syna. Jak zaśnie to mogę odpalać.

Więc tak naprawdę to musimy się łapac chyba w trakcie :wink4:

ok w takim razie proponuję w sobotę późnym wieczorem :)

Opublikowano
:good:
Opublikowano

WTF :blink: Chyba odpuszczę sobie grę w BF3 do czasu naprawienia problemu :blink:

Opublikowano

WTF :blink: Chyba odpuszczę sobie grę w BF3 do czasu naprawienia problemu :blink:

Pecety... :thumbdown:

:decayed::polew:

Opublikowano
  • Autor

Nie można grać na pc teraz :mysli:

Opublikowano

na pecetach sami cziterzy... dlatego tacy dobrzy w tych filmikach :naughty:

Opublikowano

Nie można grać na pc teraz :mysli:

Przeczytaj info z linka pało i nie zadawaj głupich pytań :polew: :polew: [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 14:07_________________________________________________

na pecetach sami cziterzy... [..]

Zawsze tak było :naughty:

Przecież blondyn z budżetówki podobo jako pierwszy w historii użył AIM BOTA w Bf3 :D

Opublikowano
  • Autor

Przeczytaj info z linka pało i nie zadawaj głupich pytań :polew: :polew:

Nie wyspałem się znów :embarrassed:

:decayed:

Opublikowano

:slina::blink::shocked: I to tyle w temacie tego filmiku.

Opublikowano

a w ogole zauwazyles, ze to nie jest "film" z gry? :decayed: