Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gramy w BATTLEFIELD 3 » Lista graczy str. 1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktos dzis cos gra na pc?

Opublikowano

Właśnie skończyłem i idę spać.

Opublikowano
tak naprawde to bf 4 bedzie niczym innym jak zwyklym śmiesznym fps-em niczym nie rozniacym sie od reszty produkcji, battlefield sie skonczył na 1942 tam był fun w 2002 roku :) vietnam byl ok i bf2 byl ok reszta juz sie pogrążała

Fajnie :decayed:

Opublikowano

Szału nie ma !!!! Niech pokarzą Multi bo Single to i tak się nie gra , pamiętaliście GamePlay z Bf3?? też był miazga:naughty: .Ogólnie jestem za tym aby można było wprowadzić takie uszkodzenia jakie są w Battlefield : Bad Company 2 , tam można 98% budynków rozwalić !!zrównać z ziemią !!!Bf3 to tak ni ma :facepalm: , jedynie jakiś murek, kawałek ściany ...W Bf3 nie ma możliwości zawalenia budynku!!! popatrzcie na BF:BC2

:naughty:
Opublikowano

Insane w bf3 nie ma możliwości zawalenia budynku ? Co ty gadasz, są budynki które się zawalają np. OPERACJA OGNISTA BURZA budynek obok FLAGI A na podboju. Zgodze się że nie ma ich tak dużo jak w bad company 2(jest ich nie wiele) i też mi tego brakuje, ale nie pisz że nie ma możliwości zawalenia ich.

Opublikowano

no tak to prawda ...ale tylko te budynki można zawalić :kwasny: . Zapomniałem o nich ...a i jeszcze jeden można taki jedno piętrowy..i potem lipa nie ma....w bad company 2 można było wszystko rozdupczyć :wink: tzn budynki :) nawet durną stodołę :naughty:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

hej dopiszcie mnie jak coś do listy z chęcią pogram z Wami (ulubiony pojazd heli):witch: dalem info do plutonu [A4pl] nick Dioxen:whistling:

Opublikowano

Poszlo zapro

Opublikowano
Poszlo zapro

dzięx:banan:

Opublikowano

Mnie tyż Darek_BL

Wysłane Pocztą Polską przy pomocy listonosza.

Opublikowano

Zrobione :wink:

Opublikowano

Kłaniam się nisko i buty pasuje ;-)

Wysłane Pocztą Polską przy pomocy listonosza.

Opublikowano

siema gdzie można tej gry się nabyc?? lub pobrać

?

Opublikowano

ale że o co chodzi ?? Bf3 Kupisz już za około 30 pln plus Premium za 80 pln .sprawdz na Empik,gram.pl oraz na platformie Origin (pobieranie cyfrowej edycji )

cały Set : Kup Battlefield 3: Premium Edition PC - sklep gram.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja odpuszczam chyba dopóki nie kupię lepszej skrzynki, w becie miałem 20-30fps :facepalm::grin:

Opublikowano

Chora ta beta bo mam na swoim podobnie a parametrów wyższych juz się nie da mieć ;-)

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że na Win 8 jest więcej FPSów :polew:

Opublikowano

BF4 to nic innego jak podpicowany BF3 , jawne wyciąganie kasy od nas graczy .Ja na chwilę obecną nie kupuje za taką cenę ..poczekam aż stanieje i to grubo :whistling: .BF3 jest tak zbugowany a wypuszczają jeszcze bardziej zbugowaną grę ...no ale co hajs musi się zgadzać .... Dla mnie jest to Battlefiled 3.5 ,ba ich słynny systel LE Evolution ..:facepalm: pokazali w becie jeden walący się budynek i wooow.....z czym do ludzi?? to już wspomniany BF :Bad Company 2 miał 1000% lepsza destrukcje ....nawet mosty można było rozwalać ... a tu...most nawet nie drgnie ....jak tak dalej pójdzie to za 1,5 roku będzie już BF5 ...haha