frytz Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 witam, panowie mam maly problem z moim a4 b6. jak przekrecam stacyjke i wlaczam swiatła przelacznik swiatel swieci cały by po ok 10 sek zgasła jego prawa czesc i podswietlana jest tylko lewa polowa. poczatokowo myslalem ze moze dioda nie laczy i raz swieci raz nie ale tak jest za kazym razem. przekrecam stacyjke podswietlenie wylacznika swiatel jest i po chwili gasnie prawa czesc i swieci tylko lewa. nie wazne czy uzywam gazu czy auto jest na luzie. Co moze byc powodem takiej sytuacji
bobikos Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 dioda podświetlenia do wymiany. Jest wątek o tym
wrclaguna Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Wystarczylo poszukac http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=44931.0
probi101 Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Ale wymiana diod da na parę miesięcy spokoju z podświetleniem a później dzieje się coś ze stykiem na płytce i świeci połowa. Bynajmniej u mnie tak było.
wrclaguna Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Ale wymiana diod da na parę miesięcy spokoju z podświetleniem a później dzieje się coś ze stykiem na płytce i świeci połowa. Bynajmniej u mnie tak było. To mozesz wymienic caly przelacznik
probi101 Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Zrobiłem inaczej, kupiłem starty włącznik i przełożyłem płytkę ze sprawnym podświetleniem i teraz jest malina.. A propo nowego włącznika szkoda że cena w ASO zabija na miejscu Są używane w bardzo dobrym stanie ale nowe to nowe.
Rekomendowane odpowiedzi